Voros torpe spicc kislanynak nev otletek?
Az én tanácsom hogy azért írni tanulj meg légyszíves :) köszi!
nevek: Lizzy,Mini,Mimi...stb semmi nem jut eszembe.
Suzy,
Hercegnő,
Bella,
Bizsu,
Csillag (Ez lehet ló, macska, de hallottam már
kutyusnál is)
Elza,
Fanta,
Jázmin,
Lady(Lédi)
Lujza,
stb...
Vöri.
(És katasztrófa, hogy mivé válik a magyar nyelv, miközben egyre többen írnak telefonról lényeges dolgokat is tele hibával.)
Nézd, az a kiskutya nem törpespitz lesz, max csak jelleg. Ismerősöm is vett így jófogásról pomi kölyköt, "fajtatiszta, törzskönyves, világbajnok" szülők től és így néz ki a kutyus 2 évesen:
Ráadásul patellája is volt a kutyusnak, amit csak műtéttel lehet gyógyítani, 100 ezer forint körül van vagy felette.
Persze, nem bántás, tündéri kutyus, de azon a pénzen amit a kutyusra költött már vehetett volna egy igazi, törzskönyves pomit.
Szóval vagy spórolj még vagy akkor inkább vegyél egy egészséges kisspitzet. Nem sokkal nagyobbak a törpéknél és ennél a kennelnél pl nagyon hasonlóak a kutyusok a törpékhez, a tenyésztő is nagyon rendes: [link]
Normalis valaszt koszonom.
Igen biztos szep lesz. ;)) egyebkent van sajat otletem, csak kivancsi voltam masera is.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!