Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyibe kerül a "kutyaovi"?

Mennyibe kerül a "kutyaovi"?

Figyelt kérdés
Sehol nem írnak árakat, nem tudom még hozzávetőleg sem hogy mennyibe kerül egy ilyen oktatás... Valakinek van tapasztalata? :)
2010. ápr. 16. 14:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Ahova én jártam a kutyusommal, ott az első alkalom ingyen volt, utána pedig alkalmanként egy ezres. Vagy lehetett bérletet váltani, úgy még olcsóbb.
2010. ápr. 16. 14:27
 2/5 A kérdező kommentje:

És akkor ez ilyen csoportos?

És mennyi idő / hány óra kell neki úgy kb mire elér egy szintet?

2010. ápr. 16. 14:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ingyen volt.
2010. ápr. 16. 14:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az ovi nem szintekről szól, hanem szocializációról. Itt még csak minimális dolgokat tanulnak. Inkább a gazdit tanítják, hogyan kell a kutyával bánni, nevelni. Az ovi lényege, hogy a gazda ezeket elsajátítsa, ill. hogy lehetőséget adjon a kutyusoknak a velük egykorú társak között elsajátítani a kommunikációs formákat és a helyes viselkedést. Tehát igen, csoportos foglalkozások. Érdemes elmenni, ha van rá lehetőséged, nagyon hasznos!
2010. ápr. 16. 14:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A régi sulinkban semmi tanulás nem volt az oviban, csak nagy közös játék. 6 hónapos kortól kezdődött el a kiképzés. Itt inygen volt az ovi, a tanulásért kellet csak fizetni. A mostani sulinkban nincs külön ovi, óra előtt nagy közös játék, aztán a legkisebbek is mennek a kezdő csoportba, természetesen nekik csak a korukhoz mérten kell teljesíteniük és ha elfáradnak, kiállhatnak. Itt rermészetesen a kölykök gazdáinak is kell fizetniük, de van valamennyi kedvezmény.
2010. ápr. 16. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!