Vehetek a kutyámnak babáknak való játékot?
Figyelt kérdés
Sajna nálunk elég gyér a választék kutyajátékok terén, netről meg drága lenne a szállítási költség csak 1-2 plüss miatt. Eszembe jutott, hogy esetleg kisbabáknak való plüssjátékot vehetek a kutyámnak? Mert ha belegondolok azt a baba is a szájába veszi, tehát biztonságosnak kéne lennie. Szerintetek?2016. júl. 19. 09:06
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy a szájába veszi, de széttépni nem fogja egy ember kölyök.
2/5 anonim válasza:
Nem indegy az sem milyen fajta kutya, mekkora. Én plüssjátékot sosem vettem, mert ismerősöm kölyökkuttyája egszer megevett annyi vatelint a sajátjából, hogy doki lett a vége, de sok kutya meg évekig elvan a saját kis spéci kedvencével. Nálunk gumijátékok voltak, amíg kisebbek voltak a blökik, mostmár mindenre tojnak mindketten, kizárólag a labda és esetleg alkalmanként az üres ásványvízes palack az, ami érdekli őket, no meg a mezei botok, ágak. Még egy running egg-et is vettem a bitangoknak, de arra is tesznek magasról, sebaj, a polcon legalább foglalja a helyet :)
3/5 anonim válasza:
Azért egy kutya erősebben rág, mint egy baba, de egyébként mehet. :)
Leginkább tömör anyagból legyen, amiről nem tudnak leválni darabok, illetve ne legyen benne olyan töltelék, amit ha lenyel, kárt okozhat a beleiben. Illetve ne legyen rajta varrott gomb meg hasonlók.
Én turiban vettem neki anno. Kimostam aztán csókolom.
4/5 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy egy 2 kilós fenevadról van szó :)
2016. júl. 19. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!