Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha halti van a kutyán akkor...

Ha halti van a kutyán akkor nem kell szájkosár?

Figyelt kérdés
a buszon szállítható csak haltiban, vagy abban tud harapni?
2010. ápr. 16. 10:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem kell plusz szájkosár. Viszont az ellenőrök, sofőrök és az utasok sem igazán szeretik sem a haltit, sem a sima szájszíjakat, és valljuk be, tényleg nem elég meggyőző látvány, hogy majd nem tud belőle kiharapni a kutya. Buszra inkább rendes szájkosárba vidd fel. Egyébként is kockázatosnak tartom a haltit egy tömött buszon, mint tudjuk, könnyen balesetet okozhatunk vele a kutyának, ha nem használjuk ügyesen. Tehát a haltinak egy tömött buszon nincs helye, ez a véleményem.
2010. ápr. 16. 10:59
 2/7 anonim ***** válasza:

ez attól is függ mekkora a kutya. a kis termetű ölben elférő kutyákra elég szokott lenni a buszon a szájszíj.

nagyobb kutyára szájkosár kell különben a buszsofőr fel sem fog engedni. max utána keresel hátul valami helyet és ha nyugisan viselkedik a kutyusod átteszed rá a haltit.

2010. ápr. 16. 11:06
 3/7 A kérdező kommentje:

csak volánon szokott utazni, és ismerik őt, és nem szokott tömött lenni, eddig is ilyen száj szíj volt rajta olyankor, csak az valahova eltünt, és akartam neki venni amúgy is haltit, és gondoltam akkor nem veszek mellé még egy szájszíjat, de akkor veszek

[link]

eddig ilyen volt

2010. ápr. 16. 11:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez a fajta nem szájkosár. Harapás ellen használják az orvosok. A kutya nem tud benne lihegni, az pedig kínzás. Ha pedig nagyobbat veszel, abból már bőven kiharaphat.
2010. ápr. 16. 12:35
 5/7 A kérdező kommentje:
ha kínzás lenne nem árulnák annyi helyen, és már láttam sok kutyán
2010. ápr. 16. 13:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Az enyémnek is ilyene volt, mint amilyet belinkeltél. Tudott benne lihegni meg minden. Nem kínzás. Most haltija van, eddig minden buszon elfogadták, de nem nagyon szoktam vele buszozni. Amúgy szerintem mindegy, milyet teszel rá, az enyém ugyanúgy utálja a haltit mint a szájkosarat.
2010. ápr. 16. 13:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is olyan van, ami be lett linkelve, és tudnak benne lihegni. Mivel két collie-m van, más nem is jó rájuk, mert hosszú az orruk. Eddig mindig felengedtek vele a buszra.
2010. ápr. 16. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!