Mitől lehet, hogy ennyire hullik a kutyusom szőre?
A kutyàm, 3.5 éves. Az utobbi 4honapban ugy hullik a szore, hogy az borszaszto.
Hattertortenet: Ő kis koratol bent tartott kutyus volt, majd a baratom kulfoldre ment dolgozni, igy en a kutyamma felevvel ezelott anyahoz koltoztem, ahova sajnos nem johetett be a lakasba. Akkor tapasztaltam, hogy brutalisan hullik a szore. De gondoltam vedlik.. 4 honappal ezelott azonban a beutalisnal brutalisabban kezdett hullani. Olyan szinten, hogy vegig huzom a kezem a hatan finoman es fel kg szor szall szerte szet..
4napja ujbol lakasba kerult mert parom haza jott es lakast bereltunk. Nekem is rossz volt amiert kint kellett lennie, de nem tudtam mit csinalni.. Az allatorvos adott neki vitamin tablettat napi 2ot kell szednie , 1honapja csinaljuk semmi valtozas..azt mondja meg az allatorvos hogy szerinte nem allergias de elvegezhetunk 20.000.-ert egy tesztet.
Mindennap kap meg egy tojast is .
Ertem en, hogy vedlenek a kutyak de feleven keresztul es ilyen mennyisegben???
Egyebkent marhahusos tapot kap es most nem is fozunk neki, hogy kideritsuk allergia all e a dolog mogott vagy nem .
Nektek van valami otletetek?
Nem tudjuk, keverek . Az anyja pincsi volt, de az apja? Kitudja..
Az allatorvos szerint van benne erdelyi kopo.
Egyebkent rovid szoru. De olyan surun van hogy nem igaz .
Milyen tápot kap pontosan?
Vehetnétek Furminátort és megtanulni a használatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!