Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Rövidszőrű tacskó tartható...

Rövidszőrű tacskó tartható szabadban ha kezdettől úgy van nevelve, vagy kabátot kell rá adni?

Figyelt kérdés
tehát meglenne a saját bélelt háza természetesen, csak napközben míg mozog. áprilisi születésű szóval ez lesz majd az első tele
2016. júl. 17. 18:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2016. júl. 17. 19:03
 12/18 anonim ***** válasza:
A spicc pl pont hidegben érzi jól magát, egy kis melegben a végét járja...
2016. júl. 17. 19:04
 13/18 anonim ***** válasza:
Elnézést, elolvastam nekünk szálkás szőrűek vannak #8
2016. júl. 17. 19:07
 14/18 A kérdező kommentje:
valahogy rá fogom beszélni anyáékat, eddig csak ilyen többgenerációs keverék kutyusaink voltak de gyakorlatilag olyan pici szőre egynek sem volt mint most ennek lehet azért hiszik hogy ő is meglenne kint, nagyon féltem a picit
2016. júl. 17. 19:25
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

a kérdésből meg a kommentjeidből az jön le,hogy a szüleid nem engedik,hogy bent legyen és most próbálod magaddal azzal nyugtatni,hogy kint is ellesz télen, mert úgy "neveled"

ez elég hülyeség sajnos. rövidszőrű és kistestű. nem lenne el kint télen, akárhogyan is neveled. nekem is van ismerősöm, akinél a tacskó nem járhat be a házba télen sem. DE van a kutyának bejárása a szigetelt kazánházba, ahol 15 fok körül van, kazán mellett még melegebb. szóval nem kivan baszva az udvarra egy sima kutyaházba. hanem van meleg helye. szóval ha nektek is van valamilyen nagyobb zárt teretek ahol megoldható a fűtés, akkor nem gond,hogy kint van(Az egészsége szempontjából). de a legegyszerűbb,hogy a hidegebb időszakokban bent van. max csináljatok kutyaajtót. és akkor majd ő eldönti,hogy kint vagy bent akar lenni. gyanítom inkább bent lesz a gazda és a meleg közelében.

ha csak kinti kutyát szeretnél,akkor olyat kellett volna választani, ami elvan hidegebb időben is.

beszéld meg a szüleiddel vagy akik nem engedik, hogy ahogy hűl az idő , bent lesz. tavasszal meg lehet majd többet kint. de a téli hónapokban inkább bent legyen, max séta idején kint.

2016. júl. 17. 19:28
 16/18 anonim ***** válasza:
Az lenne a legjobb... Próbáld rábeszélni őket, ha nappal is komoly mínuszok vannak akkor hadd menjen be a lakásba csóri, éjszakára is. Gondolom ők se akarnak egy téli reggelen a megfagyott tetemére bukkani.
2016. júl. 17. 19:31
 17/18 A kérdező kommentje:
vegyestüzelésű kazánunk van, lenn a pincében ahol van elég kellemes, cica is sokat melegedett ott régebben. de csak nem várhatom el hogy sötétben legyen olyan sokat a kutya ott...gondolom mellékhelyiségek kamrák szintén nem jöhetnek számításba (vidéki kisvárosi környezet) mert ott nincs fűtés és deszkák között befúj a szél. előző kutyusnak itt volt helye, télére nájlonoztunk szigetünk ahogy lehetett, remélem nem leszek emiatt is sokak szemében állakínzó, elvolt a keverék kutyus nagyon jól itt, de a mostani kicsivel nemtudom milyen opció lesz akkor. tudom nem számít sokat egy idegen véleménye de azt mondom inkább akkor jobban ráfekszünk a szobatisztaságra és tartom majd a saját szobámban minthogy kint legyen
2016. júl. 17. 19:41
 18/18 Linaaaaa válasza:
Nekem par eve volt tacskóm,eleinte persze amikor kicsi volt bent volt a hazban,de utána mar kint volt az o saját belelt hazaban telen is,es nem lett semmi baja.
2016. júl. 29. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!