Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek férges, de ha...

Szerintetek férges, de ha igen hogyan?

Figyelt kérdés
Reggel amikor felkeltem, láttam a mancsán 2 hosszú fekete izét, amin voltam sztem gyűrűk de nem biztos. 3 havonta szoktam féreghajtózni, és tegnap este adtam be neki. Csak 1 hetet késtem vele, és akkor hogy kapta volna el? Utána délben a hasán megint volt fekete izé (olyan 5-6 cm)Este meg kihányta a vacsit. Arra is gondoltam, hogy a féreg hogyan került volna a bundájába, ésmiért fekete? Utána olvastam és a féreg fehér. A székletében nincs semmi, van kiltix bolha-kullancs nyakörve. Nemrég találkozott egy bolhás kutyussal(később jöttünk rá, hogy bolhás..6 hetes a munktársamé) És a bolha terjeszti a férget, de van nyakörve, és már egyáltalán nem értem. Amúgy 10 hónapos goldi. Ja, és ami bele volt ragadva, volt szárazabb, meg olyan tapintású, mint a csipája...nem éltek szerintem, mert nem mozogtak. Meg sokat volt kertben (van kutyaajtó), és ott sok giliszta van az eső miatt, és lehet az ragadt bele a bundusába, szerintetek?
2010. ápr. 15. 22:42
 1/7 Akiteki ***** válasza:
54%
Féreghajtás nélkül az élő bélféreg nem jön ki a kutyából. Főleg nem marad a bundájában. Földigiliszta volt az eső után.
2010. ápr. 15. 22:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Hú de jó...De tegnap este féreghajtóztam, és nem élő volt
2010. ápr. 15. 22:56
 3/7 Akiteki ***** válasza:
Akkor sem hinném, hogy a bundájába ragadt. Ahhoz az kéne, hogy széttúrja a kakáját a lábával, aztán belehemperegjen. Nehéz elképzelnem, hogy ilyet csinálna egy kutya. Bár okoznak meglepetést, de legalább 100 féreghajtást csináltam már, ha nem többet, ilyet még nem tapasztaltam.
2010. ápr. 15. 23:08
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem bolha ürülék volt.
2010. ápr. 15. 23:21
 5/7 Akiteki ***** válasza:
67%
Ja, a braziliai órásbolháé.
2010. ápr. 15. 23:33
 6/7 A kérdező kommentje:
de van bolhanyakörve(kiltix)
2010. ápr. 16. 10:22
 7/7 Akiteki ***** válasza:

Ugye nem gondolod komolyan, hogy a kutyusodban nem létező milliméteres bolha 10 centis gilisztát szarik?

Kb. olyan arány, mintha a reggeli kávé után elszarnál Kecskeméttől Győrig. :))

2010. ápr. 16. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!