Xyzszs kérdése:
Mit csináljak? A kutyaim osszeverekedtek.
Figyelt kérdés
Van egy 6 honapos staffim,meg egy keverek kut,am,mindketto kan,illetve a keverek ivartalanitott.Ma etetesnel nagyon durvan osszekaptak.A staffim a fulennel fogva rangatta a masik kutyamat.Miutan szetvalasztatottam oket,akkor is ossze akartak ugrani.Most kulon vannak,de nemtom mi legyen...Soha nem esznek felugyelet nelkul,most is annyi volt az egesz h kimostam az ures konzervet!Kerem h hozzaerto ember adjon tanacsot,nem kell a fikazas,mett azzal nem segitetetk rajtam/a kutyakon!Koszonom!2016. júl. 16. 09:37
11/14 anonim válasza:
# 9 Ne legyél tahó! Egyáltalán nem a fajával van a baj, hanem a sok hülyével, aki nem tudja kezelni őket, de azért menőzni, meg faroknövelőnek jó nekik!
12/14 A kérdező kommentje:
#10..Koszi😊Sajnos sokan csak azzal tudnak jonni h igy ez a fajta meg ugy ez a fajta.Aztan fingjuk sincs rola,mert max.egy tacskot neveltek fel.Amugy en meg lany vok,szoval nem kell a farkamat novelni😃Tanacsokat jottem kerni,es kaptam is bosegesen,de az ilyenek ,mint #9-es egy pocs!Direkt heccelik a staffi-tartokat es miattuk alakulnak ki a negativ eloiteletek,a kutyak meg menhelyre kerulnek..
2016. júl. 17. 05:45
13/14 anonim válasza:
Kérdező, nem rád gondoltam, mikor azt írtam, hogy a sok hülyének csak faroknövelőnek kell a kutya, hanem azokra, akik meg sem kísérlik megnevelni a kutyájukat, csak vagánykodnak vele. A mai egyszálbélű lányos fiúkák szerint jól mutat, ha van mellettük valami, ami növesztett némi izmot, ha már ők nem tudnak. :D
14/14 A kérdező kommentje:
Ez teljesen jogos.Felreertettuk egymast akkor:)En kovetkezetesen nevelem oket,nem feltunoskodom vele,mert tudom h sajnos rossz hiruk van.Inkabb azt az oldalat probalom mutatni mindenki fele h ok mennyore szelidek is tudnak lenni,csak hat hatalmas erovel es kitartassal rendelkeznek,es ezzel el vissza a sok puhapocs.Nekem ok a tarsaim.Es remelem helyrejon a dolog koztuk,mert rossz latni igy oket
2016. júl. 18. 05:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!