Milyen esőkabátot vegyek a kutyusomnak?
Egy hosszúszőrű kistestű szuka kutyáról lenne szó. Nem szeretném ha átázna és megfázna az eső miatt, ráadásul vígan áttrappol a legnagyobb pocsolyán is, ezzel felverve magára a vizet és hát a lelkemnek nincsen túl sok szőr a hasánál. Nem divatolni akarok vele, csak nem szeretném, ha bármi baja lenne.
Eddig ezeket néztem ki:
Szerintetek melyiket lenne érdemes vennem? Akinek van tapasztalata esőkabáttal, mit javasoltok?
Még találtam egy ilyet is: [link]
Eddig ez a befutó, de szerintetek védné eléggé a hasát? A képen sajnos nem nagyon látszik a többihez képest, de hát csak egy sablont használnak a gyártók, vagy nem?
nagyon vagány mindegyik, de szerintem a 4.-ik túl átlagos,ugye az esőkabát nem olyan szokványos egy állaton és ezt megnézik az embere egy kutyán,
szóval ha most magamból indulok ki, és egy esőkabátos kutyit akarok látni akkor a 3.-ra szavazok.
és én még a 3-as mellett azért vagyok mert nem olyan kicsi ,nem feszűl a kutyin, és a csukja opcionális, vagy megtűri vagy nem, nincs ráerőltetve.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!