Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az érdekelne hogy a boxer...

Danyi Péter Rodrigue kérdése:

Az érdekelne hogy a boxer szukám vemhes de az apa (remélhetőleg) még csak most lesz egy éves lehetséges hogy fajtiszta kutyusok szülessenek? Hamarosan elleni fog hogy tudom megállapítani a kölykökröl hogy fajazonosak e ismertetòjegyek stb?

Figyelt kérdés
A szuka már idős de eddig csak keverék kutyusok születtek, hallottam olyat is hogy a ktyának több ellés kell hogy kitisztuljon a szervezete majd fajazonos kölyke legyen ez igaz?

2016. júl. 15. 21:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt írod idős a szuka. Mennyi idős pontosan? Ez fontos, mert bizonyos kortól, főleg ha korábban is elletted, nem szerencsés szülnie!
2016. júl. 16. 04:31
 12/19 bollocks ***** válasza:
100%
Idős kutya nem tud már fajazonos kutyát elleni, ezt mindenki tudja.
2016. júl. 16. 10:54
 13/19 Akiteki ***** válasza:
100%

Potyog a könnyem a röhögéstől.

A fiamnak felolvastam, szerinte az orvos felírja receptre a gyakori ellést.

2016. júl. 16. 18:40
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha kamu: Köszi, rég röhögtem ilyen jót.

Ha igaz: Jó nagy hülye vagy.

2016. júl. 16. 19:16
 15/19 A kérdező kommentje:
Kedves válaszírók. Köszönöm kimerítő válaszaitokat sajnos a kutya ösztöneinek nem lehet gátakat szabni. Hiába ivartalanítom a saját KAN boxerem attól még a szomszéd kutyája átjárhat egyszer kétszer és ez már 4 ellést eredményezett korábban. Ezért vásároltuk a kan boxerünket nah meg azért hogy a szukának legyen társa
2016. júl. 18. 21:22
 16/19 anonim ***** válasza:
Az eszetekbe se jutott, h ha már a szomszéd kutyája átjár, esetleg a szukát kéne ivartalanítani?
2016. júl. 18. 21:26
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem tudatosan szaporodnak hanem mert ösztönük van. Kedves hozzászólók nem az ironikus és cinikus válaszokra lettem volna kíváncsi hanem arra hogy az 1-2 napos kiskutyákon találok e fajtaazonos ismertetőjegyet születés után vagy sem. Vagy pedig ismét a szomszéd kedves kutyája volt látogatóban. Remélem mindenki jót nevetett nem kívánok mást csak annyit hogy majd rajtad is ilyen kellemeset nevessen valaki illetve örülök hogy szerezhettem egy szep napot az amugy is szánalmas életetekben ;) pacsi
2016. júl. 18. 21:27
 18/19 anonim ***** válasza:
Kezd egyre jobban kamu szaga lenni a kérdésnek.
2016. júl. 18. 21:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Szánalmasan hazudsz :))) Próbálkozz máshol, mert itt nehezen vered át az embereket.
2016. júl. 18. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!