Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám nem nagyon hallgat...

A kutyám nem nagyon hallgat rám. Mit tegyek? Miért van ez?

Figyelt kérdés
A kutya fajtája:beagle.
2010. ápr. 15. 20:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Hosszú lenne leirni miket rontottál el hiszen az 5 év rossz nevelésben ment el. Talán lehet rajta segiteni de tökéletes már nem lesz hiszen ha eddig megengedted neki akkor ezentul miért ne csinálná?

Irj nekem PÜt a kérdéseiddel mit hogy csinálj szivesen segitek :)

Mellesleg Én két beagle gazdija vagyok, versenyszerüen agilityzek velük meg dog dancingolunk, van egy beagle klubbunk és havonta szervezünk beagle túrákat stb szóval konyitok valamicskét a fajtához :)

2010. ápr. 24. 14:03
 12/15 A kérdező kommentje:
köszi de kérlek ne irj olyan szavakat amiket nem értek mert még csak 9 éves vagyok és ilyeneket még nem nagyon értek de azért köszönöm szépen!
2010. ápr. 24. 14:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát igen egy 9 éves gyermek nem igen ért még úgy a kutyákhoz főleg egy beagle fajtához mint ahogy kéne.
2010. ápr. 24. 15:17
 14/15 anonim ***** válasza:

A szüleidre hallgat? Mert akkor kérd meg őket, hogy segítsenek kicsit fölé kerekedni. Az a lényeg, hogy a kutya falkaállat, és egy falkában mindenkinek meg van a kialakult helye a rangsorban. Mivel te még csak 4 éves voltál, mikor vettétek, biztosan úgy gondolja, hogy te alatta vagy a rangsorban, ez sajnos a szüleid hibája, meg kellett volna neki tanítani, hogy minden kétlábú fölötte van.

Ha pedig megengedhetitek magatoknak, menjetek kutyasuliba, mi is most kezdtünk el járni, hidd el, sosem késő, és szuper hétvégi program a családnak ebben a jó időben! Ha 9 évesen megtanulod a kutyanyelvet, a későbbiekben, akár komoly sikereket is érhetsz el valamilyen kutyás sportban,

2010. ápr. 24. 15:50
 15/15 anonim ***** válasza:

Olvasd el ezt a könyvet, és utána alkalmazd a póráz két végénben látottakat.

Amúgy az első évad első 5-6 része a legjobb, azokat töltsd le, nézd meg. A 2. évad már kevésbé hasznos, és a tévében inkább az újabb részek mennek.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. ápr. 24. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!