Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért hordozgassa a kutya a...

Miért hordozgassa a kutya a játékait?

Figyelt kérdés

Nem probléma csak egyszerűen nem értjük mit szeretne. Na szóval:

A kutya elvan fekszik vagy sétál, egyszer csak fogja magát és felvesz egy játékot és lapított fülekkel mindenkihez oda megy de a játékot nem adja oda. Nem gyűjti őket vagy ilyesmi csak felveszi és hordozza. Ez nem szokott sokáig tartani, gyorsan megunja és megy aludni. Valaki találkozott már ilyennel? Egyébként semmi baja a kutyusnak.Rendszeresen van sétáltatva és sokat játszunk.Általában a plüss nyusziját hozza, de ha épp nem találja akkor másik játék is megteszi. Mióta itt van ezt csinálja. Ez kb. 1-2 naponta fordul elő. Mit szeretne ilyenkor?

2016. júl. 10. 13:41
 1/2 anonim ***** válasza:

A hordozgassa az felszólítómód, te arra gondolsz szerintem, hogy miért hordozgatja, ugye? (A suk-sükölés az egyik legundorítóbb nyelvtani hiba, amit a magyar nyelv ellen el lehet követni)

Na de a válasz, biztosan játszani akar, az hogy nem adja oda, nem jelent semmit. Sok kutya nem akarja odaadni a játékát, sok el is fut, ha elvennnéd tőle. Ezekre mind tanítani kell.

Ha nem vagy jártas a kutyás dolgokban ajánlom Viktoria Stilvell a póráz két végén c. könyvét.

2016. júl. 10. 18:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Bocsi sajnos én nem Magyarországon élek szóval csak ilyen ügyetlenül tudom a magyart. Köszi hogy szóltál. Nem az a gond hogy nem értek hozzá (vagy talán az is) hanem hogy eddig még egy kutyám sem csinálta ezt. Köszi a választ :)
2016. júl. 10. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!