Szeretnék egy japán akita inu-t. Tanácsok?
Első kutyám lenne. Ez a fajta a szerelmem mindent tudok róla. Főként olyanok válaszát várom akik tartottak már ilyen kutyát. Tudom, nem ajánlott első kutyának, de én nem szeretnék más fajtát. A kérdésem:
-Mennyire nehéz egy ilyen kutyát megnevelni?
-mi a véleményed erről a kutyáról (ha már tartottál ilyet)?
-bármi más is érdekel ami hozzá kapcsolódik. Lehet tudtok olyat mondani amit még nem tudok.
Előre is köszi!
Hany eves vagy?
Ha mindent tudsz rola,miert van kerdesed? :)
Tenyesztokkel beszeltel,kerestel kenneleket, kineztel esetleg egy konkret kennelt?
Szerintem azzal kezdd, hogy felveszed a kapcsolatot egy tenyesztovel,elmesz par kialitasra,beszelgetsz veluk,megmezed a kutyakat, kigondolod melyik vonal tetszik stb...
Itt te írtál hülyeséget kérdező.
Szeretnék egy japán akita inu-t. Tanácsok?
Első kutyám lenne. Ez a fajta a szerelmem mindent tudok róla. Főként olyanok válaszát várom akik tartottak már ilyen kutyát. Tudom, nem ajánlott első kutyának, de én nem szeretnék más fajtát. A kérdésem:
-Mennyire nehéz egy ilyen kutyát megnevelni?
-mi a véleményed erről a kutyáról (ha már tartottál ilyet)?
-bármi más is érdekel ami hozzá kapcsolódik. Lehet tudtok olyat mondani amit még nem tudok.
Előre is köszi!
Ebben hol írod,hogy már van kutyád?
Gondolkozz,mielőtt kiírsz egy kérdést,és akkor normális válaszokat fogsz kapni.
Megis milyen valaszt vartal?
Hogy kiraly gyerek vagy vegyel akitat mert elmeletben tudsz mindent.
Tessek. Ugyes vagy.
Egyreszrol azert, mert sokszor kibukik a hattersztoribol,hogy semmilyen kapacitasa nincs kutyat tartani a delikvensnek, es erre jobb idoben felhivni a figyelmet. Akkor is ha nem erunk el vele semmit.
Masreszrol az akita nehez ugy.
Azzal kezded,hogy mindent tudsz, de az elso kerdesed, hogy mennyire nehez nevelni?
Ez uti egymast.
De hogy valaszoljak:
Akitat nevelni nem egyszeru. Ha mar azt kerdezted,hogy mennyire..akkor: nagyon nehez.
(De nyilvan,mint mindenhol vannak konnyebb meg nehezebb esetek.)
Velemenyem:
Tul sok olyan ember tart ilyen kutyat,akinek nem kellene. A kutyafajta maga nem az en esetem. En a terriereket szeretem. Sajat kutyam nem volt akita. Menhelyen dolgoztam, ahol volt akita. Elvoltunk, hallgatott ram, de nem lettunk legjobb baratok.
Barmi mast mar leirtam az elso hozzaszolasban,annak tudataban hogy azt
irtad, hogy szeretnel ilyen kutyat, de meg nyilvan nincs.
Igy, hogy kiderult, hogy mar van... nem tudom mi erdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!