Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mire figyeljek, hol nézzek,...

Mire figyeljek, hol nézzek, fajtiszta husky kutyust?

Figyelt kérdés
Még nem voltam kutyatulajdonos, szeretnék a közeljövőben egy kölyök huskyt, viszont nagyon nem vagyok képben azzal hogy hol lehet találni ilyen kiskutyákat, vagy hol keressek tenyésztőt, mire kell figyelni, mi lesz ha meglesz, milyen oltások kellenek, mit kell venni játszani, vitamin, fogkefe ilyesmi. Kutyatulajdonosok válaszát nagyon megköszönöm!
2016. júl. 7. 23:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az egyetlen, aki itt ért a huskyhoz, az Akiteki. Tenyészti a fajTát (merthogy a kutya a FAJ, a husky a FAJTA). Ha kérdezni akarsz, akkor tőle.
2016. júl. 11. 04:59
 12/14 anonim ***** válasza:
18%

#10 vagyok

#11 Ha akkora tenyésztő miért egy oldalt linkelt be neki. Akkor meséljen a fajtáról. De sz@rik rá. Ilyentől se vennék kutyát. Én meg nem a huskyról írtam hanem hogy mit szerezzen be meg alapokat de ha ennyire rosszul értelmezted akkor olvasd el még párszor.

Amúgy neki tettem fel a kérdést.

2016. júl. 11. 09:47
 13/14 anonim ***** válasza:

"Mire figyeljek, hol nézzek, fajtiszta husky kutyust?"

" hol lehet találni ilyen kiskutyákat, vagy hol keressek tenyésztőt,"

A válasz az nagyon helyesen, hogy a fajtaklub tenyésztőinél. A normális tenyésztő minden egyebet elmond.

2016. júl. 12. 09:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Miért lettem lepontozva?

#5-ös

2016. júl. 12. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!