Nem fog unatkozni a kutyám?
Napi háromszor le kell vinni, jól átmozgatni, futtatni, játszani vele, illetve biztosítani, hogy más kutyákkal is játszhasson. Ha így teszel, tök jó élete lesz a lakásban veled. :) Nem fog unatkozni.
Rágnivalót érdemes adni neki, azzal is jól elszórakozik.
Igy hoztal ki egy bulltype kutyat? Hat haver,nem vagy vmi felkeszult.
Ha megismered a kutya mozgasigenyet es azt naponta kielegited, akkor nem fog rongalni. Tanacsos szobakennelbe szoktatni. Nalunk 3 kutyanal a lakasban jol bevalt. Amig dolgozunk (osszvissz 9 ora tavollet) addig alszanak a helyukon (kennelben). Munka elott gyors seta. Munka utan gyors seta. Delutan vmikor hosszu seta. Este gyors seta. Mi erre alltunk be, jol mukodik evek ota.
Hasonlóan érzek én is a kutyánkkal kapcsolatban.
Csak én kevesebbet vagyok otthon mint te.
Éppen ezért sajnálom szegényt.
Annyira szomorúan tud nézni mikor eljövök otthonról.
Egyébként is nagyon ragaszkodó.
9 hónapos,közepes termetű,keverék szuka.
F45
1 éves körülinek mondták, úgyhogy akkor hálistennek már jobban törődik a kajával. Köszi a tanácsokat. Meg fogok próbálni neki minél több játékot készíteni. Már most is van neki, de egyelőre annyira Ez a kérdés kizárólag a lakáson belüli elfoglaltságára vonatkozott, fogalmam nincs honnan szedted, hogy ilyen szempontból vagyok felkészületlen. A szobakennel ötleted viszont jó, azt köszi.
Annak, aki szerint a kertbe csak "kivágtam" a kutyámat: b*tch please :D Hát honnan szedted te is, hogy azzal se volt foglalkozva? Egész család játszott vele, amikor tudott, hétvégén több kilométeres túrákra vittük, csak nem sajnáltuk, ha otthon kellett hagyni a kertben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!