Hajtépés és szájtépés személyesen? Hogyan?
Az én esetem ugyan nem hasonló mégis megosztanám veled :D
Adott hogy van egy ismerősünk akinek van egy yorkie-ja és egy francia bulldogja. A felállás a következő: a yorkie egy 6 éves kan, a bulldog pedig egy 9 hónapos szuka. Mind a kettő ivaros :D Nemrég szóba elegyedtünk azzal az ismerőssel és elkezdte mondani hogy jajj mennyi baja van mindig szét kell választani a két kutyát és a szuka letépi a tüzelő bugyit (a szukáka tüzel) a kan meg sír és meg van bolondulva. Nekem is van egy szukám viszont még csak 5 hónapos. Mondja nekem hogy mennyi bajom lesz még nekem a tüzeléssel. A sztori után kerek szemekkel néztem rá és ennyit válaszoltam: " áhh a miénk úgyis ivartalanítva lesz szóval nem lesz ilyen gondunk" Na képzelheted úgy nézett ránk mint az idiótákra. :DD (Remélem érthető.) Hozzá teszem hogy azzal is baja van hogy neki szapis bulldogja van nekünk pedig méreg drága tk-s kutyánk és ivartalanítjuk. Kérdeztem miért nem ivartalanítják de nem válaszolt. xDD
Én próbálkozom, de finoman. Hátha tényleg nem tudja, amit kellene, és esetleg hajlik az értelmes szóra. Ez viszonylag hamar kiderül, hogy tényleg csak tudatlan, vagy nem is akar változtatni.
Ilyennel is, olyannal is találkoztam már. Ha meg nem hallgat az emberre, akkor hagyom, sajnos úgysem tudok vele mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!