Hol tudok venni Magyarországon norvég bruhundot?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy ilyen kutyát de sem Romániában se Magyarországon nem lehet kapni ilyet (legalábbis nem találtam). Ha tudtok kennelt vagy nektek van eladó kérjek irjatok!2016. júl. 6. 14:16
1/5 anonim válasza:
Ritka kutyáért messzire kell menni. Nincs Mo-n sem egy darab se.
2/5 A kérdező kommentje:
Kösz a gyors választ!
Tudsz ajánlani vmi külfldi kennelt ami nincs olyan messze?
2016. júl. 6. 14:22
3/5 anonim válasza:
Ez tényleg nagyon ritka és szerintem borsos ára lehet.
Mivel annyira nem ismert, és eléggé északi kutya, így inkább észak európaban kell keresni.. norvégia, finnország, svédország, oroszország.m
4/5 A kérdező kommentje:
Kösz a választ!
Akkor inkább maradok a border collie-nál.:)
2016. júl. 6. 15:09
5/5 anonim válasza:
Mi az hogy maradok a border collienál? A két fajta totál nem ugyanaz... Persze lehet border collied, de ez olyan mintha azt mondanád, hogy sushit kérsz ebédre, én mondanám, hogy nincs, akkor azt mondán, jó akkor inkább milánóit eszek.
Nem értem, hogy akkor miért akartál buhundöt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!