Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nektek szoktak "beszólogatni",...

Nektek szoktak "beszólogatni", vagy vicces, idegesítő kérdéseket feltenni kutyasétáltatás közben? Hogy reagáltok rá? Tudtok írni egy-két ilyen esetet, vicces beszélgetéseket?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, fél éves múlt a border collie szuka kutyusom. Minden nap járok vele sétálni, de rendszerint megtalálnak valamivel az idősebb, nyugdíjas emberek.

Volt olyan, hogy megyünk a járdán, 100+ kilós, rakottszoknyás néni 6 szatyorral, gondoltam félreállok a kutyával a járda szélére, szépen leültettem a lábam mellé, a néni semmi köszönöm, gúnyosan odanyögte "harap ez a dög?". Mikor mondtam neki, hogy a légynek sem ártana a KUTYA, és nem dög, annyira még nem láttam senkit grimaszolni és megsértődni.

Aztán egy másik séta alkalmával láb mellett jött szépen a kiskutyám, aki egyébként teljesen barátságos és szófogadó, szembe egy hatvan éves forma bácsi. A kutya még mindig láb mellett, csak elkezdte vidáman csóválni a farkát (imádja az embereket), abban a pillanatban a bácsi ijedten kérdezte, hogy "miért akarja bántani őt a kutya?"...no komment. Hasonló szitu volt az, amikor elmentünk vele egy pad előtt, amin ült két gyerek (12 év körüli fiúk) és elkezdtek röhögni, hogy "hangosan lehel" a kutya. Aki szegény lihegett, mert melege volt, de hát mindegy is...

A következő pont ma történt, de egyből a kedvenceim közé lett sorolva:

Nyugodtan sétálunk, jött velem az egyik ismerősünk elsős kislánya is. Egyszercsak szembe jön egy őszhajú, idős néni, és leállt velem veszekedni, hogy hogy képzelem, miért nem a testvérével (?) együtt sétáltatom a kutyát, pedig csak 3 utcával lakik odébb. Visszakérdeztem udvariasan, hogy miből gondolja, hogy az a kutya a testvére. Mondta, hogy azért, "mert a Szilvikének a kutyája és ugyanolyan mint az enyém, csak háromszor ilyen nagy". Ilyenkor mit mondjak?!

Nyugtassatok meg, hogy veletek is történt már hasonló! Sztorikat várok! :) ;)

Előre is köszönöm mindenkinek!

2016. júl. 5. 21:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ahh nyugi nem csak nálad..

1, A kedvencem mikor beszoltak h "dontsem mar el melyik irányba akarok menni"!! (azt tanultuk h ne huzza a pórázt szóval ha előre ment akkor megfordultunk)..XD

2 ne szarassam a kutyát a fure...(felszedem utána)

3 ne arra sétáljunk mert ugat a többi "dog"

4 nem latom h a kutya meg nem akar hazamenni???..-mire visszaszóltam h talan nem a kutya dönti el h a mikor megyünk haza a futirol...mire neki állt feljebb..pff

5 fiuk,velem egykorúak allatalaban

-harap?

En: Nem

-Es a kutya?? (mara mar megtanultam h vagy aztmondom h ki? (:D..) vagy h igen../hatasszunet/ ha eszik

-megsimogathatom

En:igen

Es a kutyát"?

Álltalaban akkor szoktam felkapni a vizet ha azt akarjak megmondani h mit csináljak a kutyával..pl vigyem mar arrab nem latom h arra akar menni?

Meg mikor az utcán akarjak etetni a kutyát..pff

Meg mikor beszolnak h a "kutya kover"

...mikor csak szeles a bordaja egyébként is sportolunk szóval figyelni kell az alakjára....(eléggé látszik h az nem a hasa hanem a bordaja..)

Szóval az egytalan nem hozza ertok itelkeznek

2016. júl. 10. 16:18
 12/12 anonim válasza:

Nekünk van két csivavánk és egy alaszkai malamutunk.

Amikor a két csivit sétáltatom általába mindig amikor elmegyünk valaki mellet ez a reakciója:Jaj de cukiiiii!!! Megsimogathatom????Harap???( nem kérkedésből mondom csak már idegesít mert a nagyobb csivi 4 éves és 2,5 hónapos kora óta velem van). A személyes kedvencem mikor megkérdezik a nevét. Én mondom hogy a nagyobb szuzy a kicsi pedig Toby erre megkérdezik hogy szuzy fiú?-óhhh istenem(vagy fordítva)

amikor a malamutot sétáltatom akkor mindig elmegyünk egy helyre ahol el szoktam engedni.(sétálnak gyakran arra emberek)mindenki elfut, másik irányba megy, csúnyán néz, beszól hogy kössem meg a kutyát...

Pedig ha elengedem és nincs rajta szájkosár akkor biztos hogy nem bánt vagy ilyesmi.(ő olyan kutya hogy segít a betőrőnek rabolni a saját házunkban) a kukásautósokkal is joban van meg a postással,az utcában mikor mennek mindig simogatják és ő engedi is (nem mintha nem foglalkoznánk vele mert mindennap séta, játék, vizeskedés)

2016. aug. 18. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!