Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyam 2 napja szült egesz...

A kutyam 2 napja szült egesz eddig semi gond nem volt es most az egyik kolykot folyton a szajaban hordozza es elviszi külön . Nemtudom mit tegyek miert van ez? ötlet

Figyelt kérdés

#kutya #Viselkedés .
2016. júl. 5. 20:29
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
13%
A bolhákon chipen és a többin meg lehet segíteni könnyen. De am meg nem mindenkire igaz az amit leírtál . És miért lenék azért hülye mert inkább én háztól hoznék kutyust ? Én azért nem szeretnék menhelyi kutyát mert ki tudja , hogy mennyire verte az előző gazdája ,és ezt nem felejtené el soha. Én nem szeretnék egy lelki sérült kutyával foglalkozni. Nekem olyan kell amit én nevelhetnék fel .
2016. júl. 6. 22:18
 22/30 anonim ***** válasza:
Nem feltetlenul olyan kerul oda, akit vertek... de pl az en kutyaim is "hibasan" jottek csak en foglalkoztam veluk eleget, hogy tokeletesek legyenek. Mondjuk az igaz, hogy erre nem mindenki kepes, akinek minden kutya nevelese gondot jelent az maradjon csak a plussnel:) ilyen indok miatt visszamondani a kutyat, poen:D meg egyebkent sok idinel fejlodik a kutya, komolyan nem is ertem az indokot :D a kolyokkel is van baj, nekem nem volt nehezebb egyik kutyamat se megnevelni, mint egy kolykot felnevelni :) mert vannak kemenyebb feju kutyak, na de abbol nem sok van :D
2016. júl. 7. 04:18
 23/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nem feltétlen , de ha pont beleválasztok akkor igen. Nem, nem jelent minden kutya nevelése gondot. De nem egy ismerősnél tudok olyat , hogy mindent megtettek a kutyáért akit kiskorában vertek benne maradt. És még attól is félt , ha leesett egy üres zacskó. Én nem szeretnék egy ilyen kutyát ezért választanék inkább háztól. Én is elfogadom , hogy sok más ember inkább menhelyről választ kutyát mint háztól. Te is fogadd el , hogy nem mindenki akar menhelyről kutyát, még , ha nem is tetszik az indok. És bocs , ha nem tetszik a válaszom de ez van. :)
2016. júl. 7. 08:30
 24/30 anonim ***** válasza:
92%

Elajándékozza? Tényleg? De cuki.

Azt mégis kinek??

Van 2kölyköm, 3napos koruk óta cumival nevelve. Oltva, chippel keresnek gazdit, családból, cica, gyerek mellől, szobtisztságra szoktatás elkezdve.

Elmondom neked, hogy senkinek sem kellenek. Mégcsak érdeklődő sem volt..

2016. júl. 7. 08:39
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
Az te vagy. De a kérdező írta , hogy már megvannak , hogy kinek adja oda.
2016. júl. 7. 12:57
 26/30 anonim ***** válasza:
85%

Folyamatos ideiglenes befogadoja vagyok egy videki szervezetnek. Tucatjaval dobaljak ki a kutyakat (kolykoket)mert nem kellenek senkinek. Hozzam kerul. Kap oltast,chipet. Normalis etelen no fel. Kivul belul parazitamentesitjuk. Foglalkozom veluk, ismerik a porazt, szobatisztak. Altalaban mar az ul-t megtanuljak. Es nagyon nagyon keves kerul gazdahoz, mert folyton szuletik uj alom a szomszednal,havernal es inkabb onnan hoznak. Kozben a szomszednal,havernal nincsenek oltva,nincsenek chippelve,nem kapnak normalis etelt,talan fereghajtva vannak (de csak mert az olcso) nincsenek szocializalva se porazhoz se semmihez. Es ezek a kutyak uj gazdihoz kerulnek 1-2 honap mulva pedig az utcara,jobb esetben a menhelyig elviszik oket, mert "kezelhetetlen" vagy nincs ra eleg ido. Es az ilyen kutyak jonnek kesobb hozzam, ahol rendbetesszuk oket es ujra gazdit keresnek, de addigra mar meglett a kovetkezo alom a szomszednal havernal es folyt.kov.

EVEK OTA EZ MEGY.

Ebbol az a tanulsag: ivartalanitani kell, mert nincs annyi gazdi,mint ahany kutya szuletik.

2016. júl. 7. 13:48
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
Az oltáson meg a chipen lehet segíteni. És nem mindenki dobálja ki a háztól hozott kutyát. Nem kell általánosítani.
2016. júl. 7. 17:08
 28/30 anonim ***** válasza:
Nem mindenki. De pont tobben,mint kene. Ha nem lenne ennyi kutya, akkor megbecsulnek az embereket oket, ha nem lehetne minden sarkon kutyaba botlani!!
2016. júl. 7. 23:00
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudnád hány ilyet ismerek...

Mindenhol megvan a gazdi, aztán mire odakerül, hogy mehetne a kicsi a gazdi hirtelen eltűnik...

2016. júl. 8. 07:44
 30/30 anonim ***** válasza:

Tessék itt egy példa milyen jó is háztól hozni a kölyköt...

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__7929439-mikor..

2016. júl. 8. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!