Nem lesz baja ha túlette magát a kutya?
1. Utána tudsz nézni neten, hogy körülbelül mekkora adag való egy ekkora kutyusnak és ennek megfelelően táplálni.
2. Etetés után nem szabad vele játszani, futkározni, mozgatni, mert akkor kaphat bél/gyomorcsavarodást.
Szerintem most már nem lesz baja, ha jól van, de hogy ette túl magát? adtál neki egy zsák kaját aztán eszik amennyit akar vagy mi. :D
Kiskutyaknal a belcsavarodas annyira nem jellemzo (leven picik), plusz a kiskutyak anyagcsereje annyira gyors, hogy amit most megevett, kb fel nap mulva nyoma sem lesz a szervezeteben.
Figyelj picit jobban oda, baja nem lesz tole.
Ne aggódj! A gyomor, és bélcsavarodás egyrészt nagyobb testű kutyusokra jellemző. Átlagban, ha egy állat túlterheli a gyomrát, ki is hányja azt, és ha aktív, nem lehet baj.
Nekem is uszkárom van, csak nekem toy, arra figyelj, hogy hajlamosak, íny és fogproblémákra, a mi kutyusunk 14 éves, még fiatalos, és egészséges, viszont már a legtöbb fogát ki kellet hogy húzza a doki, a fogmosást meg sajnos nagyon nem szereti...
Sok hosszú, egészséges és boldog esztendőt kívánok neked a társaságában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!