4 éves kutyát lehet még tanítani?
Figyelt kérdés
4 és fél éves labrador-golden retriever kutyusom van (ivartalanított kan). Mivel 12-13 évesen kaptam meg, nem voltam tudatában a nevelés fontosságával. Csak pár alap dolgot tud a kutyám, de azokat is csak akkor hajlandó megcsinálni, ha nincs a közelben valami érdekesebb (pl másik kutya, emberek...) Séta közben isszonyatosan húz, amíg lakott területen vagyunk, utána csak kicsit...
Szeretném, ha isszonyúan szótfogadó lenne, és lesné minden vezényszavamat. Van erre esély?
2016. júl. 5. 11:32
1/6 anonim válasza:
Egy kutyát soha nem késő elkezdeni tanítani. Viheted kutyasuliba is, ahol tudnak segíteni.
2/6 A kérdező kommentje:
De nem gáz, ha beállítok a kutyasuliba egy neveletlen, ugrálós kutyával?
2016. júl. 5. 11:39
4/6 anonim válasza:
A kutyasuliban segítenek a kutya nevelésben.Egy jól nevelt kutyát nem is kéne suliba vinni
5/6 anonim válasza:
Simán tudod tanítani :)) en egy szabályok nélkül elő 6 éves domináns vizslát örököltem, es imád tanulni. Mi ugy fogunk beállítani a suliba: ugat, morog, vicsorog, es legfőképpen neveletlen. De ezen en nem problémázok. Ő nem lett megnevelve es kész. Na majd most😏
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben, meggyőztetek. Keresek egy kutyasulit a közelben ☺
2016. júl. 5. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!