Milyen kutyát, macskát ajánlotok?
Most fogunk kertes házba költözni viszonylag nagy kerttel és kutyát szeretnék... kb. középmagas, vagy annál magasabb kutyát akarnék venni... milyet ajánlotok? én igazából agárra gondoltam (angol), hogy annak jó lenne-e ez a környezet?
a másik a macska, orosz kék cicát szeretnék de tippeket várok... nektek milyen cicátok van (ami szereti ha simogatják nem nagyon szökdös el és viszonylag könnyű ápolni is)?
Ha ilyen nagy a kert, akkor a kuvasz vagy a komondor jó ötlet lenne.
Esetleg ő még? :)
Cicából fajtatisztát nem lehet kiengedni :( Ellopják.
De ha csak bentre, akkor a Ragdoll vagy a Sziámi az ami jól megvan bent, nem igényel különösebb kóborlásokat. Ha kinti-benti cicát szeretnél, akkor inkább házi maccs annyi féle szín van, hogy biztos találsz olyat, ami megtetszik. Csak ivartalanítani kell, akkor kevésbé szökik, és nem szed össze annyi nyavaját se.
Kutyából nekünk volt Berni pásztorunk. Szép kutya, kedves, de ugatja az ifegeneket. Sokszor ez pont elég. De jó házörzőnek a Moszkvait mondanám, vagy a kuvaszt. Viszont velük jóval nehezebb dolga van a gazdinak.
Fiú-lány?
Milyen színű?
Nagyon jó választás. Nekem egy vörös kanom volt lakásban.(Cutler) 10 évig volt velem. Én a székely szentkirályi kennelből vettem kutyát, pedig akkor Budán laktam. Nevelni kell őket és a száját törölni kell. Mondjuk ez a kutya olyan volt mint én. De nagyon tudnak szeretni és védik a hàzat. Ahogy ugatott azt a mai napig nem tudom elfelejteni. Velem mindig jött futni. Egy igazi társ. Más állatokkal jól kijön csak a neveléstől függ.
Hát a sötét színű az a csíkos(brindle)😊😊
Igen mert nyáladzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!