Késő már kutyaiskolába vinni?
Tapasztalt gazdik véleményére vagyok kíváncsi.
Van egy négy éves bernáthegyink, akit szeretnénk kutyaiskolába vinni. Pici kora óta velünk van, de olyan élethelyzetbe kerültünk, ami öszezavarhatta a kutyát, mert adódtak eddig nem tapasztalt kisebb viselkedészavarok. Mivel nagytestű, hamar elejét akarjuk ennek venni, nehogy kezelhetetlenné váljon. Amúgy egy áldott jó eb, imádjuk, ő is minket, nem jelent senkire veszélyt, csak - érthető módon - kicsit összezavarodott és most helyre kell pakolnunk a dolgokat benne. Köszönöm a válaszokat!
Koszonom a megnyugato es gyors valaszokat!
2-es valaszolo! Megkerdezhetem, milyen gyorsasaggl es hatekonysaggal sikerult a kutyust viszazokkenteni?
Sosem késő, sőt. Én speciel örülök, hogy vannak ilyen emberek, akik érdeklődnek a suli után és szeretnének menni, akkor is ha már "idősebb" a kutyus és nem hagyja rá a dolgokat.
Azonban adnék egy tanácsot neked is és másoknak is, akik ilyen módon is foglalkozni szeretnének a kutyájukkal: ne adjátok fel! Néha eleged lesz és nagyon csábítónak fog tűnni a gondolat, hogy otthagyod a fenébe az egészet, de ne tedd! Ne dobd el a munkátokat csak azért, mert egy kis lejtő következik, nem fog örökké tartani és kilábaltok belőle. Sok sikert! :)
Koszonom ismet!
5-os valaszolo! Nagyon szuper, hogy felhivtad erre a figyelmet kulon, koszonom neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!