Honnan kérhetnék segítséget? Bővebben lent.
A NOÉ van hozzánk a legközelebb,de ők is nagy szarban vannak.Nem hiszem,hogy tudnának segíteni....
:-((
Zöld Zebra esetleg?
Honlapjuk is van.
Vagy van a netboard-on segítségkérő topic,írj oda(nem az SOS topic!).
Azt a fajtatiszta 3 hónapost biztosan hamar gazdához adhatod. A szeretetből nem fognak sem oltódni, sem jóllakni. Sőt, a kicsinek bőven jár még az oltás.
Add örökbe valakinek.
Mit vártál? Szervezzünk gyűjtést esetleg?
Tudomásul kellene venni az embereknek, hogy nem kötelező mindenkinek kutyát tartania. Ahogy gyereket szülni sem muszáj, csak a kutyák után még gyes sem jár. Ha nem akarsz megválni tőlük, akkor menj el dolgozni.
Utolsó, tudod, milyen nehéz manapság munkát találni, pláne vidéken? És azt tudod, milyen könnyű a válságban a munkahelyeket egyik napról a másikra elveszíteni, úgy, hogy nem is számítasz rá (pl. megszűnik a cég)? És azt tudtad, hogy vannak olyan cégek, akik pénzzavarba kerülnek, az embereik ledolgozzák, amit le kell és mégsem fizetik ki őket? Mert van ilyen! Honnan tudod, hogy a kérdező nem így járt-e véletlenül? Miért kell egyből támadni mindenkit? Kis empátia kéne, lehet, holnap azok kerülnek ilyen helyzetbe, akik ma ilyen okosok! Ti is egyből örökbe adnátok az állataitok, csak mert átmenetileg pénzzavarba kerültök? Ha hosszú távú kilátástalanság van, akkor valóban ez lehet a megoldás, de ha csak előre láthatólag átmeneti segítségre szorul valaki, miért kellene egyből megválnia a kutyájától? A gyereket is árvaházba adjátok, ha elvesztitek a munkátokat?
Én voltam már hasonló helyzetben, mint a kérdező, nehezen, de megoldottam. Örökbe adáson csak akkor gondolkodtam volna el, ha hónapok után sem lett volna kiáltásom arra, hogy meg tudjam oldani a nehézségeket.
Miért kell egyből letámadni egy segítségre szoruló embert? Nem azt kérte, hogy adományozzunk neki, hanem tanácsot, honnan kérhetne segítséget. Miért kell ezért pálcát törni a feje felett? Volt már itt hasonló kérdés, akkor miért nem csináltátok ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!