Lehet a kutyasétáltatásból valami bajom?
Figyelt kérdés
Kutyáimat szoktam sétáltatni és 1 utcában ki szól a ház tulaja,hogy ne erre sétáltassam a kutyámat menjek más fele . Ha jól tudom kutyát sétáltatni nem törvénytelen. Tavaly kiszólt,hogy rám uszítsa a kutyáját ha még egyszer erre jövök sétáltatni . Feljelenthetem fenyegetés miatt ? Vagy fölösleges. Mit csináljak ? Lehet ebből valami bajom,hogy ha én azért is arra viszem a kutyámat ? Azóta bicskát hordok magamnál ne,hogy rám támadjon az ember.2016. jún. 26. 21:01
11/11 A kérdező kommentje:
Hidjétek el még ma is emésztem magamat ez miatt. Ilyenkor vesztem el a hitemet az emberekben !!! Most így belegondolva ugyanúgy fogok arra járkálni mert főút . Kutyával biztos,hogy kevesebbet ,de nem fog megtörni ez miatt. Dumáljon csak. Amúgy ma is voltam arra nem volt kint ,de biztos,hogy hallotta a kutyaugatást .
2016. jún. 27. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!