A "kedvenc" megharapja saját gazdáját ok nélkül?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 20:13
11/25 anonim válasza:
Ha le van kényeztetve, akkor megvan az oka. Te magad mondtad ki. Vagy neveld meg, vagy ne csodálkozz, ha a jövőben ez megint előfordul...
* Automatikusan eltávolított tartalom.
12/25 A kérdező kommentje:
egyik válaszolónak..
be van engedve az ágyba, kiskora óta párnán a feje és be van takarózva. :) e nélkül nem is alszik el
2010. ápr. 13. 20:38
13/25 A kérdező kommentje:
egyéb okai vannak, de azt most nem részletezem, hosszú lenne, csak nem értettem h ennyitől rám támad, de persze utána jött bocsánatot kérni, ami már késő volt a számomra.
2010. ápr. 13. 20:41
14/25 anonim válasza:
Nekem az jön le a kommentekből, hogy pontosan tudod, mit rontottál el és amikor a kutya emiatt úgy viselkedett, ahogy bármelyik másik neveletlen kutya, akkor őt hibáztatod.
15/25 anonim válasza:
Mindenkeppen nezd meg a 4. reszt, pont rolad szol. Ezek utan pedig sorban nezd meg az elso evad osszes reszet az elejetol kezdve. Egy ora alatt jon le egy resz, de egybol ra fogsz ismerni a te problemadra es ha intelligens vagy, akkor be fogod latni, hogy mennyire rosszul bansz a kutyaddal azaltal, hogy agyban altatod, pedig te csak jot akarsz neki. Valoban el van kenyeztetve es ezert ezt vagy elviseled zokszo nelkul, mivel ezert te vagy a hibas, vagy okos ember modjara elkezded nevelni, vagy megvarod, mig valakit megharap, aki feljelent ezert es elveszik, majd elaltatjak a kutyat.
16/25 anonim válasza:
17/25 A kérdező kommentje:
Az a baja h szüleim nincsenek itthon már több mint 1 hete, és nagyon szereti őket, de most én vigyázok rá.Meg én már külön élek. És mikor hazamegyek akkor szokott olyan érzésem lenni hogy haragszik rám, (amúgy vizslám van.) és ebből vonom le azt hogy ez most jött ki belőle, hogy keveset vagyok vele, viszont azt tudni kell, hogy máshol nincs meg, tehát ha nálam lenne akkor kb 1 óra után már menne haza.
2010. ápr. 13. 20:52
18/25 A kérdező kommentje:
20:48 as, az előbb írtam le hogy miért lehet.Nem a rossz nevelés miatt, mert amúgy nagyon okos és értelmes kutya.
2010. ápr. 13. 20:54
19/25 anonim válasza:
Ha tudod akkor miért kérdezgetsz itt? Akkor menj és old meg vagy hagyd az egészet úgy ahogy van.
20/25 anonim válasza:
Az értelem nem függ össze azzal hogy nincs megnevelve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!