Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mitől viszkethet a kutya...

Mitől viszkethet a kutya bőre? Miért vakaródzik/rágja magát?

Figyelt kérdés

Bolha nincs, seb nincs, bűzmirigyek egészségesek.

Van mikor fehér korpaszerű apró darabokat találok. De lehet az a Forestoból kioldodó poros anyag lerakódása.

2016. jún. 25. 13:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ja és kihagytam, hogy köternek mehet répa, kìgyóubi, zeller (nem sok) heti 1x tojás (kivéve ha csirkeallergiája van), heti 1x alma stb. De semmiképp nem maradék, pláne akkor ha a jelek szerint nem bírja.
2016. jún. 27. 11:28
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Jajj ès még valami, bocs h 3 rèszletben. :D olyan nincs, hogy inkább nem eszik, nem fog éhenhalni. Ha éhes lesz megeszi, ha ennyire válogat,akkor tarts neki heti 1 koplalónapot! Ugyanígy csináltam a macskákkal is akik csak a car ìzfokozós tápokat voltak hajlandóak megenni, a húst meg nem. Amikor 1 napig nem kaptak mást,akkor rájöttek h jó lesz az is. :D
2016. jún. 27. 11:31
 13/15 A kérdező kommentje:

Tekintettel arra, hogy kiskora óta itt van miután kiszedtem a kukából és fecskendővel etettem meg naponta vittem dokihoz , kényes kutya.

De ennyire nem, egy "kinti" szívós kotorék kutyáról beszélünk, semmilyen orvosi gondja nem volt nagyobb kora óta (5 éve) , csak most ez a "tisztítási rituálé" , lecserélem a macskakaja nasit meg a kutyaszalámit száraz marha-zöldség tápra. És egy hónapig csirke megvonás, vagy kettő.

Az orvossal megnézetem, ha valakit érdekel leírom majd mi volt.

Félre ne értsetek , mert nem spórolni akarok/unk a kutyán , de 4 állatt mellett nincs pénz royal canin, dog chow, és egyebekre hiába 10-15kg ha 2 hét sem kell és elfogy. Meg kell gondolni azért mit veszünk.

Azt a brit tápot kipróbálom chappival keverve. A csont marad, a bűzmirigyek miatt.

A válaszokat köszi. :)

2016. jún. 27. 12:22
 14/15 anonim ***** válasza:
A nyersetetés olcsóbb és egészségesebb is mint bármelyik másik kaja. Nekem a súlyosan allergiás kutyámat hozta helyre, azóta semmi baja, ezért mertem javasolni. :) mi is már egy vagyont ráköltöttünk, ami nem lenne baj ha nem lett volna felesleges. Ez az étrend viszont teljesen helyrehozta. :)
2016. jún. 27. 13:14
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket/ ötleteket.

Ha elfogy a mostani vagy váltunk, vagy nyers etetés lesz csak. :)

(Tudom disznót nem lehet.)

2016. jún. 28. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!