Mitől viszkethet a kutya bőre? Miért vakaródzik/rágja magát?
Bolha nincs, seb nincs, bűzmirigyek egészségesek.
Van mikor fehér korpaszerű apró darabokat találok. De lehet az a Forestoból kioldodó poros anyag lerakódása.
Tekintettel arra, hogy kiskora óta itt van miután kiszedtem a kukából és fecskendővel etettem meg naponta vittem dokihoz , kényes kutya.
De ennyire nem, egy "kinti" szívós kotorék kutyáról beszélünk, semmilyen orvosi gondja nem volt nagyobb kora óta (5 éve) , csak most ez a "tisztítási rituálé" , lecserélem a macskakaja nasit meg a kutyaszalámit száraz marha-zöldség tápra. És egy hónapig csirke megvonás, vagy kettő.
Az orvossal megnézetem, ha valakit érdekel leírom majd mi volt.
Félre ne értsetek , mert nem spórolni akarok/unk a kutyán , de 4 állatt mellett nincs pénz royal canin, dog chow, és egyebekre hiába 10-15kg ha 2 hét sem kell és elfogy. Meg kell gondolni azért mit veszünk.
Azt a brit tápot kipróbálom chappival keverve. A csont marad, a bűzmirigyek miatt.
A válaszokat köszi. :)
Köszi a tippeket/ ötleteket.
Ha elfogy a mostani vagy váltunk, vagy nyers etetés lesz csak. :)
(Tudom disznót nem lehet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!