Két hete fialt meg a kutyánk. Minden rendben vele es a kicsikkel is, orvos is latta. Ugy latom jó anya.!? Tobbi lent.
Akkor miért mondta az orvos, hogy 100.000ft??? Bírom már az ilyet, hogy akkor minek kellett kutya...nem tudsz olvasni? Leírtam mi történt. Minden kiskutyának van már gazdija, majd 2 hónaposan adjuk oda.
Itt falun akkor arra vajon mit írtál volna, aki azt mondta, hogy hát vagd foldhoz azt a kutyat, ferfi vagy. (En no vagyok es a paromnak mondtak ezt). Bele is haltam volna. Vagy ha azt latnad, hogy a kutyaval huzatja magat egy semmirekello?? Miert a rosszat kell keresni mindenkiben es rogton tamadni?? Kulonben csak nem tudsz olvasni, mert nem azt kerdeztem, hogy tudja e vki miert tartottuo meg a kutyusokat?!!
Utolso, koszi, utana fogok jarni akkor jobban az ivartalanitasnak, nem gondoltam hogy egy allatorvos becsap...
Ez elég érdekes, amit az állatorvos mondott.
Nálunk (Bp. mellett) a legdrágább állatklinikákon sem kerül többe 40 ezernél egy nagytestű szuka ivartalanítása, de az átlagár 15-25 ezer Ft körül van.
Mérettől is függ az ár, mert az altatószert súlyra adagolják, de 100 ezer az teljesen irreális.
Keressetek egy normális állatorvost.
Mindenképpen érdemes megcsináltatni, mert a kölykök felnevelése (ha lelkiismeretesen teszed) valóban belekerül 100 ezer Ft-ba. (féregtelenítés 2 hetes kortól 2 hetente, első oltás 6 hetesen, második 8 hetesen, chip, jó minőségű starter táp - ezután mehetnek gazdihoz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!