Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Két hete fialt meg a kutyánk....

Két hete fialt meg a kutyánk. Minden rendben vele es a kicsikkel is, orvos is latta. Ugy latom jó anya.!? Tobbi lent.

Figyelt kérdés
Nagyon sokat szeretgetjuk az anya kutyat es a piciket is,kezunkbe vesszuk a piciket stb. Kb ket napja eszrevettuk, hofy ha az egyik sokaig sír valamiert akkor az anyjuk a szajaba idehozza nekunk, felhozza a lepcson es beteszi a kuszobre, de o is itt marad vele, nyalogatja eteti, olyan mintha hozna nekunk. Szerintetek miert csinalja ezt?

2016. jún. 25. 13:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Akkor miért mondta az orvos, hogy 100.000ft??? Bírom már az ilyet, hogy akkor minek kellett kutya...nem tudsz olvasni? Leírtam mi történt. Minden kiskutyának van már gazdija, majd 2 hónaposan adjuk oda.

Itt falun akkor arra vajon mit írtál volna, aki azt mondta, hogy hát vagd foldhoz azt a kutyat, ferfi vagy. (En no vagyok es a paromnak mondtak ezt). Bele is haltam volna. Vagy ha azt latnad, hogy a kutyaval huzatja magat egy semmirekello?? Miert a rosszat kell keresni mindenkiben es rogton tamadni?? Kulonben csak nem tudsz olvasni, mert nem azt kerdeztem, hogy tudja e vki miert tartottuo meg a kutyusokat?!!

Utolso, koszi, utana fogok jarni akkor jobban az ivartalanitasnak, nem gondoltam hogy egy allatorvos becsap...

2016. jún. 25. 23:19
 12/15 A kérdező kommentje:
A masik pedig, hat hol a fenebe olvastad te hogy 6 kiskutya van???
2016. jún. 25. 23:21
 13/15 anonim ***** válasza:

Ez elég érdekes, amit az állatorvos mondott.

Nálunk (Bp. mellett) a legdrágább állatklinikákon sem kerül többe 40 ezernél egy nagytestű szuka ivartalanítása, de az átlagár 15-25 ezer Ft körül van.

Mérettől is függ az ár, mert az altatószert súlyra adagolják, de 100 ezer az teljesen irreális.

Keressetek egy normális állatorvost.

Mindenképpen érdemes megcsináltatni, mert a kölykök felnevelése (ha lelkiismeretesen teszed) valóban belekerül 100 ezer Ft-ba. (féregtelenítés 2 hetes kortól 2 hetente, első oltás 6 hetesen, második 8 hetesen, chip, jó minőségű starter táp - ezután mehetnek gazdihoz).

2016. jún. 26. 00:04
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen igy van, koszonom h irtal. Az oltast 4000ert adja, a chip pedig 4500.
2016. jún. 26. 00:22
 15/15 anonim ***** válasza:
A dokinak anyagilag az az érdeke, hogy ne ivartalaníts, hiszen sokkal több pénzt keres, ha szül a kutyátok.
2016. jún. 26. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!