Normális, hogy ideges vagyok ilyenkor?
Igen, normális, hiszen azon idegeskedhetsz, amin csak akarsz.
Valszeg a felfokozott várakozásod okozza.
Meglátod, túlleszel rajta.
.
Mellesleg:
két dolog miatt nem szabad idegeskedni:
1. - amin lehet változtatni és
2. - amin nem.
.
Sok örömet első kutyádban!
Kapjon rendesen enni, vidd sokat sétálni, jó idő van,foglalkozz vele.
Ennyi.
Nem lesz baj :)
Normális, hogy ideges vagy. Ez is jelzi, hogy de igen, jó gazdi leszel, mert már most nyomaszt a felelősség.
Próbálj örülni, és ne görcsölj rá. :) Kezdetben lesznek nehézségek: a kiskutya bepisil, bekakil, szétrág, nyűszít, nem fogad szót stb. Ez teljesen természetes, lazán kezeld magadban a dolgot. Néhány hét, és beleszoksz a kutyás létbe. Menjetek mindennap sokat sétálni, és ha lehet, érdemes kutyaoviba is menni vele, majd suliba. Jót fog tenni. Hamarosan boldog kutyagazdi leszel és lesz egy boldog kutyád, ha a kezdeti nehézségéket képes vagy higgadtan kezelni. Nyugi, és sok örömet a kutyázásban. :)
Én is féléves kutyát fogadtam örökbe menhelyről. Kb. 2-3 hét alatt kialakult a napi ritmusunk, bár eleinte nagyon fáradt voltam, de most már (most 11 hónapos) minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!