Amstaffnak kell szájkosár a városban való sétáltatáshoz?
#1: Na megint a minuszolas, holott annyit irtam amennyiben nincs kozveszelyesnek es agresszivnak titulava akkor nem kell, a masikra irtam, hogy urban legend (azaz gyengebbek kedvert varosi legenda, mint a 30 meteres krokodil a csatornakban), de kozben meg megis talaltam ra peldat, hogy keruletek bizonyos fajtaknal kotelezove akartak tenni/tettek bizonyos fajtaknak mindentol fuggetlenul a szajkosarat. Masodik bekezdes ( [link] hogy ebbol mi valosult meg es mi a realitas azt nem tudom, csak bizony volt egy darabig ez is egy letezo elkepzeles.
Aze minuszoljatok, ez is csak a ti tajekozatlansagotokat tamasztja ala, es ezek az emberek mondjak magukat tapasztalt korultekinto kutyasnak altalaban...
Sok önkormányzati rendelet még tartalmazza a kötelező szájkosarat x fajtákra, ahogy azt is, hogy lakásban 1-2 kutyánál nem tartható több.
Ez MIND NEM IGAZ!!!
CSAK AKKOR kell szájkosár BÁRMILYEN kutyára, ha EGYEDILEG veszélyessé nyilvánították konkrét eset miatt, és/vagy tömegközin utazik, és/vagy gazdi tudja, hogy agresszív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!