Fajtatiszta kutyát akarok, de ólcsóé ám, mit gondoltok?
MEnhelyre is rengeteg fajtatiszta kutya kerül!!
Vedd fel a kapcsolatot egy fajtamentővel!
szembenézek a teljes reménytelenséggel mint mindig és belinkelem egy valag menhely nevét.
Sajnos sok ilyen kérdés van az oldalon "tudnál ajánlani mit tartsak" "honnan lehet olcsóbban" és mindig egy halom menhelyes kutyus belinkelek(még meg is keresem az adott faját a honlapon) de egy esetet leszámítva mikor valaki jelezte hogy megtetszett neki az egyik kutya, senki se akar menhelyről kutyát. Ezt mindenki csak mondja, hogy "én majd menhelyről akarok", de mire oda jut, hogy szabad a pálya juszt se a menhelyit hozza el. Nem értem miért.
Köszönöm a válaszokat, igazán hasznosak, remélhetőleg felugrik majd ez a kérdés, ha valaki hasonlót akar kérdezni. :) (Bár többnyire nem nézik, a már feltett kérdéseket sajna.)
Utsó!
No, igen ilyet én is láttam már, a szomszédban születtek édi-bédi kutyusok a kertben, és akkor természetesen már inkább azt viszik haza, mint a menhelyit. Ördögi kör ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!