Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nekem van 1 kutyám és arra...

Nekem van 1 kutyám és arra van rászokva hogy leszedi a ruhákat a száritorol mit csináéljak vele?

Figyelt kérdés
2008. szept. 26. 18:02
 1/8 anonim ***** válasza:

Meg kell tanítani, hogy nem szabad, rossz amit csinál. Ha megteszi akkor üss rá az orrára, vagy a fenekét csapd ujságpapírral és határozottan szól rá, hogy "NEM".

Semmiképpen ne mondj "nemszabadot", mert abban benne van a szabad szó és esetleg félreérti, összezavarodhat.

2008. szept. 26. 19:01
 2/8 anonim válasza:
33%
Próbált megtanitani rá hogy azt nem szabad.Jutalomfalatkákkal vedd rá hogy mi a helyes, és tiltással ha helytelen.Végsö esetben veréssel...
2008. szept. 26. 19:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez volt nálunk is, én magasabbra raktam a szárítót:)
2008. szept. 26. 19:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"Végsö esetben veréssel..."

Na így ne szoktasd le!!

2008. szept. 26. 19:53
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Én úgy csináltam, hogy lesben álltam, és mikor tettenértem, akkor vízipisztollyal adtam neki:D Alapesetben szereti a vizet, de attól meglepődött, és hatásos volt. Na meg mindig hajtottam, hogy NEM NEM.
2008. szept. 26. 20:51
 6/8 anonim válasza:
A kutyákat nem szabad megütni, mert attól csak hamisak leszenek. Soha ne mond azt neki, hogy NEM, mert ha rendszeresen ezt mondod, akkor a kuzyus azt fogja hinni, hogy ez a neve. Inkább mond azt neki, hogy: Á-Á!!! Erőteljesen és határozottan. Valamint zárd be vagy kösd meg 1 órára. Ahogy az ember, úgy a kutya sem szereti ha nem szaladgálhat szabadon, így egy idő után rájön, hogy rossz amit csinál.
2008. szept. 29. 23:35
 7/8 anonim válasza:
0%
Menj el egy kisállat kereskedésbe, vagy egy kutyatanácsadóhoz, és inkább tőle kérdezd meg!
2008. szept. 30. 16:09
 8/8 anonim válasza:
Szerintem,ha ezt csinálja,akkor egy hangosabb,parancsolóbb szóval mondd azt neki hogy "nem szabad!" vagy hogy "rossz kutya" és idő után betanulja,hogy ezt nem szabad..egy szóval tanítsd be neki ;)
2009. jún. 15. 22:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!