Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vett valaki már ebből a...

Vett valaki már ebből a kennelből kiskutyát? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

[link]

Kíváncsi lennék a véleményekre.:)

2010. ápr. 12. 19:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az én kutyám anyja onnan van. Szerintem jó kennel, de inkább olyat válassz, ahol sportolnak a kutyákkal, mert küllemre tenyésztett mudikkal már Dunát lehetne rekeszteni.
2010. ápr. 12. 19:09
 2/12 A kérdező kommentje:
hogy érted, hogy sportolnak a kutyákkal?
2010. ápr. 12. 19:14
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A mudi terelőkutya.
2010. ápr. 12. 19:22
 4/12 anonim ***** válasza:
Úgy van, terelés, agility, engedelmes stb.
2010. ápr. 12. 19:23
 5/12 A kérdező kommentje:
de ha a kölyköt elhozom 8 hetesen, akkor azzal elvileg még sétálni sem szabad sokat. Tudom, hogy a mudi terelőkutya, és akkor elvileg olyanból kéne tenyészteni, amelyik jó terelő? Amúgy vettetek már ebből a kennelből kutyát?
2010. ápr. 12. 19:28
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A szülei jó terelők. Van munkavizsgájuk vagy versenyeznek. A kölyökről még nem tudhatod, hogy jó terelő lesz-e, ezért kell a szülőket megnézni. Szerintem az a jó kennel, ahol a szülők a terelőösztönpróbán kívül más munka vagy sporteredményt is fel tudnak mutatni, lehet ez terelés, agility, mentőkutya vizsga stb.
2010. ápr. 12. 19:34
 7/12 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hogy járna kutyaiskolába. azért szeretnénk mudi kutyát, mert nagyon tetszik maga a fajta, és sok jót is hallottunk róla. meg persze az egész családom magyar érzelmű, és ez eléggé döntő szerepet játszott abban, hogy 16 év könyörgés után végre legyen kutyánk. kint lenne a kertben, tudna trükköket, sokat sétáltatnánk, tanítanánk és foglalkoznánk vele, és nekem ennyi elég is.
2010. ápr. 12. 19:40
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nektek nem muszáj járni vele, de szerintem aki munkakutyát tenyészt, az szelektáljon munkára is, mert akkor valószínűbb, hogy az egyszerű kutyatartó is azt kapja, amit várt a fajtától: intelligenciát, munkakedvet stb.
2010. ápr. 12. 19:45
 9/12 A kérdező kommentje:
és erről a kennelről tudtok valamit?:)
2010. ápr. 12. 20:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát szerintem elég sok kutyája van, a kiskutyák sokszor színhibásak, nagy foltok meg ilyesmi... Lehet hogy jól dolgoznak, de nekem pl az is fontos hogy szépek legyenek, és ők annyira nem tetszenek. De eza te döntésed. Ha neked ők megfelelnek akkor ők a jó tenyésztők számotokra.
2010. ápr. 13. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!