Balaton körül bringával, vigyem a kiskutyámat? (kistestű, kosárban szállítva)
Nemsokára megyünk egy kört a Balcsin, és arra gondoltam, hogy elviszem a kutyámat is. (10 éves) 5 kg, kosárban tudnám vinni.
Első nap 70 km, második nap 60 km, és harmadik nap is 60 km. Nem fogunk sietni, és gyakran megállunk.
Szerintetek élvezné? Párszor már vittem őt kosárban, és elég jól elüldögélt. Vagy ez a távolság sok lenne neki?
Vagy nagyon megnehezítené a bringázást?
Ne erőltesd neki ez nem élmény lenne hanem tortúra.
Kisebb távra esetleg sok-sok vízzel
Meggyőztetek :)
Csak lelkifurdalásom van, amiért magára hagyom. Mármint nem hagyom magára, mert a szüleimmel van, akiket imád, de hát mégiscsak én vagyok a gazdi...
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Így, hogy a szüleiddel marad otthon, egyáltalán nem gáz, hogy nem viszed magaddal :)
Egy tipp a jövőre nézve: hosszabb bringázáshoz érdemes lehet beszerezni utánfutót, nagyobb helye van benne a kutyának, rendesen árnyékolható és plusz cuccok is elférnek benne. Illetve ha kormánykosarat használsz és nem csomagtartósat, akkor még egy olyan előnye is van azzal szemben, hogy nem zavarja meg a bringa súlypontját és kormányozhatóságát a kutya súlya és mozgása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!