Kendi :) kérdése:
A kiskutyám beteg mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Pénteken belázasodott,estefelé hazaértem és semmi baja nemvolt ugrált stb. Másnap ujjra beteg lett de aznap viszont nem is evett csak ivott egy keveset.Vasárnap pedig Sok sok vizet ivott aztán ahogy azt a sok vizet megitta az úgy ki-is jött belőle Szombaton elvittÜk állatorvoshoz kapott 5 injekciót és semmi az orvos sem tudja mi a baja.2016. jún. 13. 16:47
12/23 A kérdező kommentje:
Kan
2016. jún. 13. 19:23
13/23 anonim válasza:
Lehet babéziás. Ilyenkor minden óra számít sajnos.
14/23 anonim válasza:
ÁLLATORVOST hívjatok! (korábban is javasoltam már), az én kutyámnak is voltak hasonló tünetei és babáziás volt, de nem hiszem, hogy az állatorvos ezt ne vette volna észre (ezért gyanús, hogy más baja van), ugyanis gyakori megbetegedés, amit kullancs okoz. Ha babézia, akkor minden óra számít! Hamar elviszi a kutyát, ha nem kezelik ...
15/23 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Nálunk másik tünet volt, hogy a szeme begyulladt. (de ez nem feltétlenül minden kutyusnál van így)
16/23 A kérdező kommentje:
Kertunk kocsit elis vittek remelem ha hazajon jobban lesz:/
2016. jún. 13. 19:33
17/23 A kérdező kommentje:
Az en kutyamnak ilyen nyakkasabb volt a szeme vagy nemistudom mihez hasonlitsam
2016. jún. 13. 19:34
18/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2016. jún. 13. 19:41
19/23 anonim válasza:
Majd írd meg mi volt. Jobbulást a kutyusnak!
20/23 A kérdező kommentje:
Meg el remelemjobban lesz:D
2016. jún. 14. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!