Fogkopás gondot jelent kutyakiállitáson?
Nemrég vettem észre, hogy a németjuhászom alsó szemfogai lekoptak. Utánaolvastam, azt irják, a teniszlabda rágása okozhat ilyet, így el is vettem tőle.
Kérdésem az lenne, szeptember végén kellene részt vennie egy kutyakiállításon, mennyire számít ez hibának?
A másik kérdésem, a többi gimujátékot is vegyem el tőle, amit rágni szokott, és csontot kaphat e ezután? (néha egy-egy nagyobb rágnivaló csonttal szoktam meglepni a kisállatboltból, azt mondták segít a fogkőleszedésben)
Terveztem állatorvosnak is megmutatni, de mivel csak 22-én fogunk hozzá menni, gondoltam addig is körbekérdezek itt. Köszi előre is! :)
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! :)
Írtam a tenyésztőjének is, de nagyon elfoglalt, így míg nem érkezik válaszolni, gondoltam hátha valaki találkozott hasonló problémával...
További véleményeket, tapasztalatokat szívesen fogadok :)
Ismeretségi körben vannak akiknek a kiállítási kutyáinak eléggé kopottak a fogai,bár nagytestűek és az egyik 6 a másik 8 éves.Eddig ebből nem volt gond.
Én szerdán megyek egy tenyésztő ismerőshöz,ha addig nem érkezne válasz neked rákérdezhetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!