Golden retriever vagy labrador?
De kép vagy bármi használható híján mégis mit vársz? Honnen kéne tudnunk? Amúgy ha elém raknál egy goldent és egy labradort megmondanám melyik-melyik sőt bármelyik fajtát megkülönböztetem, nem kell hozzá nagy tudás csak kis alap fajta ismeret. És én is megkérdezem hogy ha már nem érdekel hogy keverék-e akkor minek kérdezel? Ha pedig érdekel akkor legalább egy képet linkelj...nem tudjuk megmondani a semmiből.
2016. jún. 11. 16:27
Már kölyök korukban is más a bundájuk kicsit, szerintem meg lehet őket különböztetni, a goldiek "szőrösebbek" kicsit :) Keress rá a gugli képkeresőjében arra, hogy golden retriever puppy és arra, hogy labrador retriever puppy, hasonlítanak, de azért nem egyformák.
2016. jún. 11. 16:29
13/25 A kérdező kommentje:
utolsó komizó. már rákerestem és inkább hasonlít egy goldira de a gazdája azt mondta labrador. akkor most?
Akkor most majd később kiderül :)
2016. jún. 11. 16:35
Ez annyit jelent hogy át lettél baszcsizva :33 így jártál.
2016. jún. 11. 16:37
Teljesen mindegy, mivel törzskönyve nincs, keverék és kész. Felesleges ezen agyalni.
Majd ha szaporító helyett tenyésztőtől vásárolsz, akkor biztosan azt a fajtát kapod, amit szeretnél.
2016. jún. 11. 16:39
Nem tok mindegy, hogy a 2 fajta közül melyik??
Kiállítani nem akarod, munka vizsgáztatni sem, akkor?!
2016. jún. 11. 22:51
kedves kérdező! egyedül csak Te osztasz le mindenkit. Ideírsz egy kérdést, képet nem raksz fel (az alapján bárki aki kicsit is jártas a kutyafajták világában megmondja, hogy labi vagy goldi) Ha az állatorvos azt mondja, hogy szerinte inkább golden akkor szerintem hidd el neki, élete során valószínű 1000x több kutyát látott mint te.
Sajnos így jársz, ha nem tenyésztőtől vásárolsz kutyát, biztos nagyon cuki lesz, de legyen egy tanulság számodra, ha legközelebb fajtatiszta kutyát szeretnél vásárolj tenyésztőtől törzskönyves kutyát, hogy a felmenőit te is lásd, ne csak a "tenyésztő" azt mondta hogy labrador... alapú legyen
2016. jún. 12. 02:21
Először is nézd meg a törzskönyvét mi van ráírva, az lesz a fajtája. Ha pedig nincs törzskönyv, akkor nyilván nem fajtatiszta, vagyis keverék. Épp olyan keverék, mint az a 3 millió másik kutya a menhelyen. Ez pont olyan, hogy ha neked nincs magyar állampolgárságod, te sem vagy magyar. Ezen fölösleges megsértődnöd és másokat szidnod. Az egyetlen hiba, amit elkövettél, hogy vásároltál egy keverék kutyát, amivel pénzeltél egy szaporítót, támogattad, hogy még több menhelyi, gazdátlan kutya legyen. Hogy miért, mikor tele vannak a menhelyek ugyan ilyen aranyos, szeretetre méltó kutyákkal, ezt már csak te tudod.
2016. jún. 13. 15:55
20/25 A kérdező kommentje:
nehogy már én legyek a hibás hogy a menhelyen vannak kutyák. ha tehetném az összes kutyát elhoznám. én nagyon szeretem a kutyákat
Kapcsolódó kérdések: