Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Széklet után pár csepp vér,...

Széklet után pár csepp vér, kutyusnál mitől lehet?

Figyelt kérdés

Hétfőn kissé nyálkás volt a széklete, elvittem orvoshoz aki megvizsgálta és nospa injekciót adott neki.

Tegnap is voltam vele orvosanál vérvételen, mert a szivférgeség elleni oltás elott szükséges a vérvétel.

Most kb 10 perce mielőtt felnőttünk volna a sétából, kissé világos barna széklete volt és a végen pár csepp élénk piros vér is távozott.

Az orvos ma délelőtt rendelt és csak holnap reggel rendel újra, elviszem 8ra de nagyon ideges vagyok, vajon mitől lehet ez?

Amúgy jól van, eszik-iszik-jatszik...

Köszönöm a válaszokat

2016. jún. 9. 19:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy visszatartotta a székletét.
2016. jún. 9. 19:19
 2/6 anonim ***** válasza:
ha kapott mostanában csontot az is felsérthette a bélfalát.
2016. jún. 9. 19:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Csirke combot, egy keveset kapot kb egy hete
2016. jún. 9. 19:37
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Akkor valszeg az a baja. Kutyának tilos olyan csontot adni, ami szilánkosan törik!!!
2016. jún. 9. 20:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Egy hétig nincs a csont a kutya beleiben!!!

Szerintem erőlködéstől lehetett a pár csepp vér, általában legalábbis akkor szokott ez előfordulni, főleg, ha a székletben nincsen...

2016. jún. 9. 20:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Pár csepp vér a végén még nem akkora gond. Viszont nem értem, nyálkás székletre miért nospát kapott?Már amikor nyálkás lett a széklete, diétára kellett volna fogni a kutyát.
2016. jún. 9. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!