Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit kellene csinálnom?

Mit kellene csinálnom?

Figyelt kérdés
2kutyám van. Az egyik 2 éves tacskó, míg a másik 1 éves spániel-beagle keverék. Mindketten a kertben vannak. Fokozatosan szoktattam őket egymáshoz, de eddig nem nagy sikerrel. Amikor csak ketten vannak az udvarban, akkor nagyon is elvannak, játszanak, egymás mellett fekszenek. Viszont mikor kimegyek hozzájuk játszani, akkor féltékenyek lesznek egymásra és el kezdenek veszekedni és így kaját se tudok nekik egyszerre adni. Mit kellene tennem, h még szorosabb legyen a kapcsolatuk? És h ne veszekedjenek?
2010. ápr. 11. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:
59%

erősítsd meg a rangsort. az a kutya amelyik régebben van nálad a másik felett álljon. éreztesd ezt velük. pl. plusz simizés vagyis legyen 10 perced mikor csak a régebbi kutyáddal foglalkozol plusz finomság amit etetéskor csak a régebbi kutya kap..stb.

Tudom elsőre szörnyen hangzik, DE a kutyák nem úgy működnek és gondolkodnak ahogy mi. Ők attól érzik jól magukat, akkor boldogok, ha tudják hogy hol a helyük, és te mint falkavezér ebben folyamatosan megerősíted őket. Ha így jársz el megtanulják a rangsorukat rendesen és nem fognak cívódni a kegyeidért mert az alacsonyabb rangú elismeri, hogy a másiknak előbb van joga játszani veled mint neki. És nem fog emiatt téged utálni vagy kevésbé szeretni.

2010. ápr. 11. 21:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

vedd át a falkavezér szerepet. egyél előttük, stb.

ha tudni fogják, h Te vagy a főnök, nem fognak vitázni.

2010. ápr. 11. 21:43
 3/4 anonim ***** válasza:
süsd meg őket és ízlés szerint szórd meg kismacska porral
2010. ápr. 19. 20:40
 4/4 anonim ***** válasza:

most én is ilyesmi helyzetben vagyok!csak én felnőtt beagle-m mellé vettem mégegy beagle-t ők is kerti kutyusok,nem tudom mit csinálnak mikor nem vagyok kinn 2-szer láttam őket őket játszani a nagyobbik úgy viselkedik mint egy kisgyerek,oda fekszik ahol a kicsi szokott, ellopja a játékait, megakarja enni a kajáját,ahova eddig tudta hogy nemszabad menni most direkt oda megy ...

azért féltékenyek mert úgy gondolják csak 1 kutyát fogsz szeretni és mind a ketten azt akarják hogy ők legyenek

próbálj velük úgy foglalkozni hogy érezzék mindketten fontosak

nem könnyű de türelemmel sikerülni fog!pl nekem a nagyobbik féltékeny csak és mivel ő sétamániás többet megyünk sétálni a kicsit még nem viszem csak ha nagyobb lesz de mivel ő ezt nem tudja még azt is gondolja hogy a gazdim mennyire szeret én megyek sétálni bezzeg a másik meg nem jön

sok sikert!

2010. ápr. 19. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!