Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szeretnék kihozni egy kölyökku...

Hürrem89 kérdése:

Szeretnék kihozni egy kölyökkutyát az egyik ebtelepről, de 9. ig nem engedik! Tudnátok tanácsot adni? Többit lent olvashatjátok

Figyelt kérdés

Szóval egy ismerősöm osztotta meg az albumukat és az egyik kiskutyába beleszerettem. (körülbelül 1 hónapos) Hívtam a telepet, hogy akkor őt szeretném hazahozni, de mivel nem egy városba lakunk, esetleg a szállításba tud e valaki segíteni. Adtak egy telefonszámot, hívtam a nőt aki csütörtökön jönne felénk, és utána nem tudni mikor.

A telep vezetője és orvosa arra hivatkoznak, hogy chip nélkül nem adják ki. Viszont én féltem őt, hisz tudjuk egy telepen milyen körülmények vannak. Esetleg van valamiféle jogszabály amire hivatkozva kihozhatom onnan? Vagy bármi?

Válaszokat előre is köszönöm <3

2016. máj. 31. 17:38
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Őt és a tesóit beadták..anyuka és apuka nem ismert sajnos :(
2016. máj. 31. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!