Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tanítsam meg, hogy...

Hogyan tanítsam meg, hogy tartson az idegenektől?

Figyelt kérdés
5 hónapos stafford- németjuhász Kiskutyám Feltétlen megbízik minden idegenben és csak este ugatja meg az idegeneket... Nem akarom, hogy agresszív legyen, csak hogy tartással legyen az idegenekkel szemben. Gondoljátok ez változni fog? Ha nem, akkor tehetek ellene valamit? Nekem semmi ötletem nincs :/

2016. máj. 31. 15:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmit nem tudsz tenni. Ő ilyen, fogadd el.
2016. máj. 31. 15:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Még kölyök, majdnem minden kiskutya ilyen, de ez még simán változhat.
2016. máj. 31. 15:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Kölyök még, ilyenkor az a normális még, ha mindenkivel barátkozik. Ha felnőtt lesz, akkor már nem fog haverkodni az idegenekkel.
2016. máj. 31. 15:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne aggodj egyelore ez valtozhat,most meg kolyok. Remeljed,hogy a nemetjuci termeszetebol orokol tobbet mert ha a staff akkor lehet nem valtozik(azok emberre nem igazan jok).
2016. máj. 31. 18:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Több helyen is ezt mondták, hogy a Stafford vér miatt ilyen örökmozgó, kedves izompacsirta :D De tanulékonysága és magas termete németjuhász.. Szerintem aranyos, gyerekek is imádják.. Hát lehet komolyodik :)
2016. máj. 31. 21:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. máj. 31. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!