Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya 150négyzetméteres házba...

Kutya 150négyzetméteres házba kert nélkül?

Figyelt kérdés
Sziasztok szeretnék egy kutyát a házunkba ami 150 négyzetméteres de kertünk nincs sajnos a lényeg a lényeg németjuhászt szeretnék vagy border coliet. Szerintetek milyen kutya fajta lenne jó? Volt egy belga juhászom az kertbe én tanítottam nagyon inteligens volt de az kertbe volt és még úgy is elég durván aktív volt szóval olyat nem akarnék házba :D napi 2-3 órát tudnék vele sétálni és kb egész nap vele tudok lenni . válaszokat köszönöm :)

#németjuhász #kutya házba #ház kertnékül kutyával
2016. máj. 30. 00:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
a fajta standerd szerint nincs, de lehet a gazdi kérésére (ha véletlenül farokkal születik, mert nekik genetikailag nincs) meghagyják, de szerintem farokkal vagy a nélkül gyönyörű kutyák :) nem tudom Németországban mennyire elterjedt fajta, de itt magyarországon én eddig csak kiállításon láttam 1-2-őt és kb 4-5 kennel van így elég borsos az ára. Én 200-250-300ezer Ft-ra tippelném.
2016. máj. 31. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!