Bolhás, koszos kölyök fürdetése?
befogadtam egy kiskutyát, 9-10 hetes lehet kb. Bolhás. Hétfőn megyünk dokihoz, állatorvossal beszéltem, azt mondta, hogy kölyöksamponnal megfürdethetem,hogy a bolhák ne kínozzák. DE! csak érzékeny bőrre való-bolhairtó kutyasamponom van, amin nincs írva,hogy szabad vagy sem kölyköt fürdetni vele.
Nem szúrok ki a kutyával ha megfürdetem ezzel a samponnal?
akkor meg el kell menni messzebre..., ha már egyszer valaki felelősséget vállal egy másik élőlény életéért, akkor igenis tegyen meg érte mindent
gondolom, ha gyerekednek kéne valami, ami csak a szomszéd városban kapható, akkor egyből megmozgatnál érte minden követ
egy kutya élete miért ér kevesebb, mint egy emberé?
ki mondta h kevesebbet ér ?
A kocsi szervízbe van és nincs nyitva bolt még a városban sem szombat du ahol ilyet kapni lehetne. HA MEG NEM TUDSZ VÁLASZT ADNI NE VÁLASZOLJ!
"Kedves Válaszadó!
Ha nem érdekelne, akkor hagytam volna bolhásan az út szélén a kutyust. Amennyiben nem tudsz nekem segítő választ adni, akkor kérlek ne írj a kérdésemhez választ. Ha trollkodni szeretnél, akkor pedig nyald ki anyád pics*j*t."
ha trollkodnék nem ilyen választ adtam volna, de hiába, látszik a kultúra...
milyen emberek vannak...
nem olvastad el a kérdésd???
arra válaszolj!
befogadott egy árva kutyust,és te abba kötsz bele hogy nem rohan azonnal samponért???
úr isten!
ez az oldal azért jött létre,hogy a kérdésekre választ kapjon az emberre nem azért hogy mindenki kioktassa a másikat!
ha engem bosszant egy kérdés vagy nem tudok rá válaszolni,nem írok oda inkább semmit,tedd te is ezt...
kérdező:nyugodtan fürdesd le a kicsit nem lesz semmi baja!!!
"bas_zódj meg
Az üzenet szövege: amennyiben nem a kérdésre válaszolsz, úgy megszeged az oldal szabályzatát."
a kérdésedre válaszoltam..., sajnálom, hogy nem tudsz szöveget értelmezni...
leírtam, ha nem vagy benne biztos, hogy nem jó kölyöknek, akkor ne add neki...
és továbbra is kulturált embernek tűnsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!