Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lassan 1 hónapja beszélek egy...

Lassan 1 hónapja beszélek egy Úrral, hogy Skóciában élnek van ott házuk, de most Kamerunba mentek ki egy ideje. Corgi kiskutyát vennék tőle, küldött képeket a kutyusokról. Szeretném a véleményeteket kérni, hogy igaz lehet vagy kamu?

Figyelt kérdés
Eddig 10ezer ft-ot utaltam, de kevés volt mert a szállítási ügynökségnek kell a pénz a szállításhoz ugye és még 50ezret kéne utaljak, de közbe plusz 30ezret kell még mellé. (etetés meg az ott tartás miatt) Szállítási ügynökségnél van a kutya. De azt mondta, hogy azt a 30ezret visszaadja nekem, mert amúgy meg ő fizette volna ki.
2016. máj. 26. 12:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
39%

Ez az ár corgiért gyanúsan alacsony. Náluk ezres euro nagyságrendben kell gondolkodni. Vannak itthon is tenyésztők, nem értem, miért nem őket kerested meg. Igen, várni kell. De az alatt az idő alatt össze tudod gyűjteni a maradék pénzt.

[link]

[link]

2016. máj. 27. 10:47
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez 100%-osan kamu. Főként afrikai csalók kedvenc pénzkeresési módja. Rengeteg tudatlan embert húznak le így; nem csak kutyával, hanem bármivel. Olcsón kínálják, esetleg valami könnyes szöveggel, hogy miért sürgős eladni. Aztán utalj át x pénzt a szállításra. Aztán még utalj át x pénzt a szállításra. Aztán x pénzt az oltásra, etetésre stb. Jaj, hiányzik egy irat, utalj át x pénzt, hogy készítsék el. Jaj, valami gond van a vámnál, utalj át x pénzt, hogy simítsák el. Jaj, közbejött valami, utalj át x pénzt, hogy oldják meg. Ezt így folytatják amíg a palimadár tejel, aztán eltűnnek. A kutya pedig nem is létezett soha.
2016. máj. 27. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!