Megellett a kutyám, várhatok még kiskutyára vagy befejeződött az ellés? Honnan lehet tudni?
Az első dél körül a második 15óra körül jött ki.
Elég nyugodt a kutya bár egy 2 órája még kicsit remegett.
Most rendezi szoptatja a kiskutyákat.
Nyugodtnak látszik, viszon én több kutyára számítottam mert nagyobb volt a hasa.
És mi van akkor ha szerető teljes gazdit talaltam neki? Megis mibol gondolod te azt hogy olyan gazdihoz kerul aki majd kidobja az utcara?? Oké én vagyok a felelős mert ellett a kutyám. Visszaforditani mar nem tudom. De a kiskutyanak legalabb jó sorsa lesz. Nem dobtam ki stb.... probaltam helyrehozni ezzel amit elrontottam.
Te vagy a mindent tudo biztos!! :D
Gáz ez a sok negativitas, ellenszenv.
Baratsagos forma lehetsz!!!! :)
Komolyan ez az oldal pff... itt mindenki szent, mindenkinek menhelyi kutyája, mindenki kismacskákat ment a fáról hobbyból,de ha valaki keverék kutyájának besikerült 2 kölyök, az a legsz*rabb ember a világon... itt mindenki mindent tud a kutyákról, mindenki tiszta profi.
Most komolyan besikerült. Van ilyen. (Embereknél is!)
Rendesen gondozza, látszik, hogy figyel rá, elvitte orvoshoz, keres rendes gazdit a kölyköknek. Mi itt a baj? Egyáltalán nem tűnik olyannak, aki majd egy dobozba otthagyja az út szélén őket az esőben.Nem kell mindjá leoltani azt, aki mer kérdezni valamit. Örülj, hogy feltette a kérdést, megmutathatod, milyen okos vagy XD
Fel kéne fogni, hogy senkinek nem a keverék-fajtAtiszta kutyák közti különbséggel van baja, hanem azzal, hogy a menhelyek dugig vannak, és mégis rengetegen vannak még mindig, akik nem ivartalaníttatják a kutyájukat, így tovább növelve a felesleges szaporulat számát, akár fajtatiszta a kutya, akár keverék.
Hiába talál gazdát a kölyköknek, ahogy már írták, nem tudhatja, hogy nem dobják-e ki pár hónap/év múlva, mert "neveletlen", vagy mert megunják. Vagy hogy el fogják-e vinni ivartalaníttatni, hogy ne történjen ugyanez, mint ami a kérdező kutyájával.
Mindössze ennyi a probléma, egyáltalán nem az, hogy egye keverék kutya is tud-e annyira szeretni mint egy fajtatiszta, semmi köze ehhez az egésznek...
Meg hogy fajtatiszta kutyák támadják meg nagyobb arányban az embert :D na hagyjuk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!