Szerintetek görbe a lába? (kép)
Idiota. Kar az ilyennek tanacsot adni. Sajat tapasztalatbol beszeltem mert az en kutyamnak is ilyen volt a laba es ra ket hetre sokkal csunyabb(mert en is lusta voltam orvoshoz vinni mint te,inkabb vartam ket hetig) szerencsere helyre lehetett szedni.
Es,hogy valoban nagytestu azt ugy ertettem te barom,hogy igazabol nagytestu mert itt sokan a nemetjuhaszt is hajlamosak nagytestunek nevezni :))) na es azzal nincs tapasztalatom.
De te bajod...es a te kutyad,ugy bacod el ahogy akarod.
Amugy szivesen! Idiota...
Legalabb rajottel,hogy a barf nem nagytestu kutyanak valo.
Jo minosegu tapot adj meddig kolyok es a K-9 mindenkepp melle mert a nagytestu kutyak laba hamar elgorbul es nehez helyreszedni.
De csinald az ellenkezojet ha en nem vagyok megbizhato es halgass masokra :)) sok "hasznos" tanacsot kaphatsz itten:D
Miért baj a fogváltás?
Pont akkor is kapott az én ebem is marhacupákot nyersen rágni. Viszket, fáj az ínye. E miatt is fokozódik a rágási kényszer fogváltáskor a kölyköknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!