Szülés beinditása kutyáknál! Hogyan?
gondolom már adnád el minél hamarabb a kölyköket mi?:S szerencsétlen kutya:S
nyomogasd csak magadat!!
1 hét nagyon sok idő egy kutya vemhességébe !
57.-nap előtt született kölykök életképtelenül jönnek a világra !!! Úgyhogy csak úgy akard előbb megelletni!
És már ne is haragudj , de majd ha terhes leszel vagy ha fiu vagy akkor a barátnőd az lesz akkor ha nem bírtok várni a 7. hónapban kirúgod belőle ?? Vagy mi ??
Légy észnél már ember egy kicsikét.
Egyáltalán minden vemhesült a kutyád ??
Áhh tudom : Szép (mert sokan mondták , akik a kutyákhoz nem értenek) Mert akarnak tőle kölyköt (kb.2 en a többi 5-el majd nem tudom mit csinálsz ) Okos , és szeretnél tőle kölyköket .... !
Haha . Hagy a kutyád békén .
Ilyet még az orovs sem csinál csak nagyon indokolt esetben. Bár ahgy kinézem belőled a tiéd tuti nem látott orovs legfeljebb amikor beoltotta, nem hogy ultrhang vagy ilyesmi. Az én kutyám egy héttel túlhordta de még akkor sem volt szabad megindítani csak egy UH-t csinált.
Amikor majd a szülés után elviszed az orvoshoz hogy ellenőrizze (mert azt ugye így kell) akkor majd szépen kiivartalanítja neked, a kiskutyákat meg szépen elajándékozod és többet nem szaporítasz.
Nálad nem nehéz okosabbnak lenni.....:)
Azért sajnálom hogy a kérdésekra már nem válaszoltál...:(
ez nem okosság, relatívan látjuk a dolgokat, plusz nálunk EZ ALAP!!
SZÁNALOMRA MÉLTÓ, H NÁLAD NEM!!!
pénzsóher majom!
felcsináltatod a kutyádat a pénzért, ráadásul még türelmetlen is vagy, h mikor adhatod tovább akár egy másik szaporítónak!
nem csinálnád meg, azért kérdezed mi? se**fej!
még megnyomogatni a hasát...
remélem azzal azért tisztában vagy, h neked kell majd beoltatnod őket, féreghajtani, és 3 hetesen nem adhatsz túl rajtuk!mert már azon sem lepődnék meg, ha ilyen korán túl akarnál rajtuk adni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!