Milyen nevet adjak a kutyámnak?
Figyelt kérdés
Sose voltam jó névadásban, mert olyat szeretnék, ami jól hangzik, de nem valami elcsépelt nevet, mint mondjuk Buksi vagy Foltos. Nagy darab házőrző kutya lesz, tehát a cuki nevek sem jönnek be, mint a Pamacs. Én tényleg kerestem már egy csomót, de egyik sem jött be, remélem ti tudtok jót mondani. Válaszokat előre is köszi.2016. máj. 23. 08:42
1/9 anonim válasza:
Ha fiú akkor:Wjatscheslaw
Ha lány: Esmeralda
A felső az orosz az alsó az spanyol
2/9 anonim válasza:
Fiú: Drazsé, Medve lány nev sajnos nem.jut eszembe
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Igen elfelejtettem mondani, hogy fiú :DD
2016. máj. 23. 09:16
4/9 anonim válasza:
Fickó, Cézár,Lédi, A névadásnál vedd figyelembe, hogy rövid név legyen, mert ha megtanítod a behívásra a kutyádat. Akkor a későbbiekben a kutya életét is megmentheti, mondjuk egy autó előtti, rövid név üvöltése.
5/9 anonim válasza:
Az én kutyám neve Dömper. Opcionálisan Dömpi, Dömpike, Dömperke:D ha olyan helyen vagyok ahol a kiskutyások hisztiznek akkor Dömpike. Kamasz corso, most 40 kg.
6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti: Igen rövidet, de különben is könnyebben megjegyzi, nem akartam nyolcsoros nevet. De köszi <3
2016. máj. 23. 09:52
8/9 anonim válasza:
Milyen fajta kutya lenne különben?
9/9 A kérdező kommentje:
Berni pásztor és már most látszik hogy hatalmas lesz
2016. máj. 27. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!