A komondor fajtát milyen versenyeken használják?
20-as, nyugodtan elmehetsz ehhez a kennelhez. Ennél 100%-an tudom neked garantálni, hogy előtted megmérik a kutyákat. Ha viszont nem veszel tőle kölyköt, akkor szerintem biztos pénzt fog érte kérni, de te megint az a fajta vagy, aki élőben megnézni lusta és csak a szája jár és jön mindenféle kifogással.
https://www.youtube.com/watch?v=FpLjU4aPrgc
22-nek: Hogy fizess azért, hogy méregesd a kutyákat - ha már nem veszel kölyköt - ezt nem ő kéri, de ha már órákat el akarsz nála szuttyogni, és azt akarod, hogy előtted mérje meg a kutyákat, akkor szerintem az a minimum, hogy az ember valahol próbálja honorálni ezt.
23-nak: Nem élek Horvátországban, de ez nem is jelent problémát, mert egy jó kutyáért akár Oroszországba is elmennék.
24-nek: Milyen eredményekre gondoltál?
És tévedsz, van törzskönyv és kapsz is. A felmenők fotóit, továbbá adatait is megkapod, de le merem fogadni, hogy mindenkinek csak a szája jár, de nem hogy elmenni nem mentek, de még fel sem hívjátok.
25-nek: Látom, a fotoshop a barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!