Acana, vagy eukanuba wild nature?
Eukanuba.
Az van a csúcson, aztán jönnek a royalok, és utána a többi. Ezt nekem az alpha-zoo-ban mondták. Én eukanubát használok. Nekünk bevált.
Acana!
az eucanuba összetétele mindent elárul:S
azért mert pl. a zooban azt ajánlják..csak úgy mondom, nem kötekedésképp, de ez olyan h pl. a fressnapfban a saját terméküket sztárolják, a dokik meg a royalt és hillst , mert jutalékot kapnak utána.
manapság már Amerikában macskatápot dobnak piacra, amiben nincs semmi szénhidrát. Valószínűleg lesz ilyen kutyatáp is, és azért valljuk be ők sokkal előrébb járnak a kül. kutatásokban.
Az E-ban sok a szénhidrát, ami cukorproblémákat okozhat. Az ár nem minden, sajnos nagyon sok benne a gabona és kevés a hús.
Míg az Acanaban nincs gabona, fő a fehérje és nem az emészthetetlen szénhidrátok.
de Te döntesz természetesen, de jobb ha kicsit utánaolvasol a dolgoknak, ha teheted.
jó, nem mindenki vehet meg egy 15 kilós zsákkal. olyan tápforgalmazókról beszéltem, amik forgalmaznak kis és nagy kiszerelést is.
nekem kis termetű kutyusom van, biztos nem vennék meg neki egy hatalmas zsák tápot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!